ON JE SRPSKI KAZANOVA: Pevačice su ludele za njim, a onda se oženio i dobio dete, evo kako je Vlada Vuksanović izgledao kao dečak! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.11.2021

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada Vuksanović podelio je sa Instagram pratiocima fotografiju iz detinjstva koja je raznežila mnoge.

ON JE SRPSKI KAZANOVA: Pevačice su ludele za njim, a onda se oženio i dobio dete, evo kako je Vlada Vuksanović izgledao kao dečak! (FOTO)

Foto: instagram.com/dahii

 

Poznati maneken Vlada Vuksanović se potpuno povukao iz javnosti i posvetio porodici i biznisu. Iako je imao dosta ljubavnih avantura, po kojima je ostao upamćen, ovaj srpski kazanova se skrasio pored zgodne Dahiane Vuksanović, sa kojom ima bogati porodičan život. 

Vlada i Dahiana uživaju u ulozi roditelja, a da mu vreme sa bebom prija, govori i činjenica da ovaj nekadašnji maneken izgleda sve mlađe i mlađe, vreme kao da je stalo za njega. 

 

 

Međutim, izgleda da je Vuksanovića uhvatila nostalgija za detinjstvom, pa je sa svojim pratiocima na Instagram profilu podelio uspomenu, koja je mnoge raznežila. Naime, poznat da voli da putuje i da je proputovao većinu delova sveta, Vlada je sa pratiocima podelio fotografiju iz Sidneja, kada je bio dečak. 

 

 

Fotografija je nastala 2000. godine, a ono što su svi primetili jeste da je Vuksanović još kao dečak pretendovao da će izrasti u ozbiljnog šmekera, što se nekoliko godina kasnije i obistinilo. 

Republika

Foto: Instagram.com

Vlada Vuksanović Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading