ZAVIRITE U DOM SLOBE RADANOVIĆA: Verenica Jelena objavila šta pevač radi u stanu, a OVAJ detalj će vas šokirati! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.11.2021

15:23

Sloba Radanović nakon nekoliko radnih dana, našao je vremena za predah, pa je sa svojom voljenom verenicom Jelenom uživao u ovim hladnim danima.

ZAVIRITE U DOM SLOBE RADANOVIĆA: Verenica Jelena objavila šta pevač radi u stanu, a OVAJ detalj će vas šokirati! (FOTO)

ST/P. DIVAC

 

Pevač Sloba Radanović prethodnih dana je bio odsutan zbog poslovnih obaveza koje je imao i to van granica Srbije. Međutim, nakon nekoliko radnih dana, došlo je vreme da odmori, a kako drugačije, nego sa voljenom verenicom. 

ST/P. DIVAC

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin

 

Slobina verenica Jelena Đuričanin objavila je na Instagram profilu kako njih dvoje provode vreme u stanu zajedno. Urnebesna scena nasmejala je sve njihove stranice na društvenoj mreži, jer je Jelena prvi put pokazala Slobu iz ugla u kom nismo imali skoro prilike da ga vidimo. 

instagram.com

Sloba Radanović Instagram

 

Naime, Sloba je imao na sebi vunene čarape, budući da su krenuli izuzetno hladni dani, a u ruci je držao šolju sa toplim napitkom. 

Međutim, ono što do sada nismo imali priliku da vidimo, jeste kako izgleda njihovo ljubavno gnezdo, a Jelena je pvi put pokazala mali delić dnevne sobe, gde provode dosta vremena opuštajući se uz televizor i dobru priču. 

U nastavku možete pogledajte kako izgleda jedan običan dan Jelene i Slobe. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Pamela

30.11.2021 16:03

Sloba i Jeja uzivaju u svojoj ljubavi, predivni su i stan im je super

Stojan

01.12.2021 07:46

@Jana - Boze, ruzne li zene i matore za njega, on je pile izgledom u odnosu na nju..a toliko mladih devojaka, ovde nisu cista posla

Sanja

01.12.2021 07:46

Slobo otvori oči silikonka sa decom nije za tebe već mlada devojka.