INDI NAHVATALA NOVOG FRAJERA, BIVŠI DEČKO ZADRUGARKE: Pevačica nije mogla da mu odoli, njene grudi završile na njemu! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

30.11.2021

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indira Aradinović Indi nije mogla da odoli Vladimiru Todoroviću, pa su tokom snimanja emisije bili izuzetno prisni.

INDI NAHVATALA NOVOG FRAJERA, BIVŠI DEČKO ZADRUGARKE: Pevačica nije mogla da mu odoli, njene grudi završile na njemu! (FOTO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

 

Pevačica Indira Aradinović Indi nedavno je izbacila novu pesmu koja je postala apsolutni hit, a pored toga, javnost je uvek bila znatiželjna o njenom ljubavnom životu i to koga ona odvodi u krevet. U jednom trenutku Indi je svojim fanovima predstavila dečka, kog je dugo krila od javnosti, ali njihova ljubav nije dugo potrajala. 

Nakon toga, Indi se posvetila treninzima, karijeri i nastupima, pa je svu svoju energiju utrošila u vrlo naporan rad koji joj se na kraju definitivno isplatio. Međutim, izgleda da je pevačica spremna za nove ljubavi. 

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Indira Aradinović Indi

 

Naime, tokom snimanja jedne emisije, Indi je bila u društvu zgodnog frajera, kog mnogi znaju po učešćem u rijalitiju ,,Zadruga". U pitanju je Vlada Todorović, inače koreograf, koji nije mogao da odoli pevačicinom bujnom poprsju. Vlada je prišao Indi i zaigrao sa njom, a sada su se pojavile njihove zajednički fotografije, na kojima izgledaju vrlo prisno. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vladimir Todorović

 

- Vladi se svidela Indi, kome ne bi? Onakva bomba da se nekome ne svidi! Pfff! Prelepo izgleda, ima neku vrlo pozitivnu energiju i prijatna je! Vlada je uživao u njenom društvu, nije da su se prvi put videli, ali svaki put između njih dvoje bude lepa energija. Idu nekako zajedno, ona koketa, on voli da animira devojke i dobitna su kombinacija, ko zna, možda budu snimali neki zajednički spot u sledećem periodu. Ne znam da li će nastaviti privatno da se viđaju, ali tokom snimanja su bili vrlo bliski, družili su se, bilo im je lepo i što bi se reklo, kliknuli su zaista - govori izvor za Republika.rs i dodaje:

Republika

Foto: Instagram.com

Indira Aradinović Indi sa Vladom Todorovićem

 

- Pričali su o svemu, o životu, o karijerama, Indi ima dosta toga u planu, možda baš angažuje i Vladu da joj pomogne oko svega. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading