VODITELJKA PINKA ZALUDELA MUŠKARCE: Marija Egelja pokazala GOLE NOGE, temperaturu digla do usijanja! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.11.2021

12:19

Marija Egelja, jedna od poznatijih voditeljki Pink televizije, ptrivlači pažnju gde god da se pojavi.

VODITELJKA PINKA ZALUDELA MUŠKARCE: Marija Egelja pokazala GOLE NOGE, temperaturu digla do usijanja! (FOTO)

republiaka.rs

Srpska voditeljka Marija Egelja jedna je od popularnijih i atraktivnijih javnih ličnosti, a prilog u tome govori i njen Instagram profil, koji je prepun pozitivnih komentara i pohvala. Pratioce atraktivne voditeljke imaju priliku da je viđaju na malin ekranima, dok najavljuje vremensku prognozu, a njenim izgledom zna i da temperaturu dovede do usijanja. 

 

 

Blistavi osmeh i uvek prikladno sređena, Mariju gledaoci televizije Pink obožavaju da vide, a kako i ne bi, kad svojom pojavom pleni gde god da se pojavi. Inače, Marija je izuzetno aktivna na društvenoj mreži Instagram i redovno objavljuje njene putešestvije, ali i fotografije koje izazovu pravu pometnju. 

 

 

Egelja je ponovo izazvala haos na društvenim mrežama i to zbog njenih dugih nogu, za kojima muškarci naprosto lude. Naime, Marija je objavila fotografiju sa Pink televizije, nakon jutarnjeg programa, a u prvi plan istakla je savršeno ženstvene noge, koje su svima privukle pažnju. 

 

 

Ispod fotografije su se nizali komentari i komplimenti na račun izgleda lepe voditeljke, a jedan je bio i izuzetno upečatljiv. 

- Draga Maki kad se sad nisam šlogirao onda nikada neću - glasio je komentar ispod voditeljkine fotografije. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading