RIJANA POSTALA NACIONALNI HEROJ: Premijerka se pevačici obratila dirljivim rečima! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.11.2021

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Rijana dobila je titulu nacionalnog heroja!

RIJANA POSTALA NACIONALNI HEROJ: Premijerka se pevačici obratila dirljivim rečima! (FOTO)

Foto: printscreen

Jedna od napoznatijih inostranih pevačica Rijana Fenti dobila je počasnu titulu nacionalnog heroja, i to ubrzo nakon što je Barbadoc postao republika. Naime, nakon što je Barbados postao republika, ujedno je prestao biti britanska kolonija, na čijem je čelu bila kraljica Elizabeta II.

Republika

Foto: youtube.com/rihanna

Rijana

 

Svečana ceremonija povodom ovog divnog događaja, održana je u Rijaninom rodnom gradu, u Bridžtaunu. Premijerka Barbadosa Mia Motli imala je tu čast da pevačici svetskog kalibra preda titulu nacionalnog heroja. Rijana nije krila koliko joj je ova titula važna, zbog čega je počastvovana da baš ona bude ta koja je izabrana. 

- Nastavi da sijaš poput dijamanta i donesi čast svom narodu - kazala je Motli referirajući se na Rijaninu pesmu "Diamonds" iz 2012. godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP, youtube.com/ Lil Dicky

Rijana Fenti

 

Ono što je važno napomenuti jeste da je Rijana Fenti zapravo druga žena i to u istoriji Barbadosa, koja je dobila titulu nacionalnog heroja. Rijanina prethodnica bila je religijska liderka Sara An Gil, koja je nažalost preminula 1866. godine. Od tada Barbados nije imao nacionalnog heroja, sve do nedavno, kada je na to mesto stigla Fentijeva. 

Podsetimo, Rijana Fenti je svoju karijeru započela u Sjedinjenim Američkim Država, a malo ko zna zapravo da je ona rođena na Barbadosu, gde je i provela svoje detinjstvo. Rijana od 2018. godine postala i ambasadorka svoje zemlje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading