RANJEN JE U GLAVU, IZGUBIO JE MNOGO KRVI... Dušan Mihalek objavio nove informacije o unuku nestalom na granici sa Gazom: Nema ga ni na spisku živih, ni na spisku mrtvih!

Autor:

Vesti

09.10.2023

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je saopštio da mu je unuk Mor nestao na granici prema Gazi, Dušan Mihalek se obratio svojim prijateljima na Fejsbuku da sazna ima li bilo kakvih informacija o nestalom mladiću.

RANJEN JE U GLAVU, IZGUBIO JE MNOGO KRVI... Dušan Mihalek objavio nove informacije o unuku nestalom na granici sa Gazom: Nema ga ni na spisku živih, ni na spisku mrtvih!

Foto: Tanjug, Twitter

On je podelio da je poslednja informacija koju je dobio da je Mor zadobio povredu glave i da je izgubio mnogo krvi.

- Bio je ranjen u glavu, mnogo je iskrvario... Od tada ništa ne znamo. Nema ga ni na spisku živih, ni mrtvih... - napisao je zabrinuti Dušan Mihalek, poznati i cenjeni Novosađanin, dugogodišnji urednik muzičkog programa radija Novi Sad i poznati srpski turistički vodič po Svetoj zemlji.

On je na pomenutoj društvenoj mreži objavio informaciju izraelske spasilačke organizacije ZAKA.

- 260 tela otkriveno je u oblasti prirodnog parka u blizini kibuca Rejm, gde se održavala žurka. Sedmog oktobra u blizini kibuca Rejma održana je velika plesna zabava na otvorenom. Tu se okupilo oko 1.500-2.000 mladih. Rano ujutru napali su ih teroristi Hamasa koji su stigli automobilima i naoružani malokalibarskim oružjem i protivtenkovskim bacačima - napisao je Mihalek.

 

 

Podsetimo, unuk nekadašnjeg urednika muzičkog programa radija Novi Sad nestao je na festivalu u blizini granice sa Gazom nakon napada Hamasa. Do sada je pronađeno 260 tela mladih ljudi koji su prisustvovali, ali je mnogo i kidnapovanih.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading