PRVA IZJAVA DEČKA MARIJE KARAN: Marko Gvozdenović se hitno oglasio nakon vesti o VERIDBI!

Autor:

Zabava

22.09.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski biznismen se prvi put oglasio i progovorio o Mariji Karan!

PRVA IZJAVA DEČKA MARIJE KARAN: Marko Gvozdenović se hitno oglasio nakon vesti o VERIDBI!

Foto: ATA Images, Facebook

Juče je kao bomba odjeknula vest u domaćim medijima da se crnogorski biznismen Marko Gvozdenović verio glumicu Mariju Karan, a sada se prvi put oglasio i to za crnogorske medije i šokirao izjavom.

- Ova informacija nije tačna. Nemam apsolutno nikakve veze s Marijom Karan. Nejasno je zašto to neko plasira. To su iz nepoznatog razloga zlonamdaerne i netačne informacije. Ja nemam nikakvu komunikaciju sa osobom sa kojom me povezuju - poručio je Gvozdenović za CdM.

Republika

Foto: Story

Marija Karan i Marko Gvozdenović

Marko je, inače, crnogorskog političara Branimira Gvozdenovića, koji je inače bio ministar u vladi Crne Gore iz perioda vlasti Mila Đukanovića i njegove stranke DPS. Kako su juče naveli mediji, Glumici je biznismen prsten na ruku stavio u avgustu na zajedničkom letovanju u Crnoj Gori. a su se jedno drugom obećali na večnu ljubav, koju će u narednom periodu krunisati brakom, čuvaju od javnosti zbog njenog bivšeg muža Džoela Lubina, preneo je "Kurir".

Iako su oboje iz Podgorice, Marija i Marko su se upoznali u Londonu, na večeri sa zajedničkim prijateljima, u periodu dok je Marija studirala, a Marko igrao u Mančesteru, o čemu su i javno pričali. Marija je svojevremeno istakla da su mnogo putovali, uprkos teškom usklađivanju zajedničkog vremena sa obavezama koje imaju. Cenili su zajedničke trenutke i maštali o vremenu kad će stalno biti zajedno, uz mnogo uzajamnog poverenja i velike podrške.

Republika

Foto: printscreen/facebook.com

Marko Gvozdenović

Oboje imaju po brak iza sebe. Marija je posle razlaza imala turbulentan ljubavni život. Prethodnom momku razbila je automobil u žaru svađe, o čemu su tada pisali svi mediji u regionu. Sa druge strane, Marko se oženio u leto 2022. godine. Glamurozna svadba organizovana je na plaži Galija i u luksuznom hotelu, ali zajednica nije dugo potrajala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ggzz

22.09.2023 16:51

Ne zna šta ga je snaslo