TONČI HULJIĆ PUCA OD ZAVISTI, U SRBIJI ZGRĆE DEBELE PARE, A SMETA MU PRIJIN USPEH: Voće iz tuđeg vrta je uvek slađe!

Autor:

Zabava

09.10.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski muzičar u Srbiji tezgari više od tri decenije, gostuje u emisijama i za velike pare prodaje pesme našim pevačma, a sada mu smeta što je srpska pevačica, koja niže uspehe u celom regionu, toliko popularna i u Hrvatskoj.

TONČI HULJIĆ PUCA OD ZAVISTI, U SRBIJI ZGRĆE DEBELE PARE, A SMETA MU PRIJIN USPEH: Voće iz tuđeg vrta je uvek slađe!

Foto: ATA Images

Srpska pevačica Aleksandra Prijović već danima je trn u oku hrvatskoj javnosti zbog toga što je rasprodala četiri Arene u Zagrebu.

Tamošnje javne ličnosti utrkuju se da objasne fenomen kako je jedna "cajka", kako Hrvati pogrdno nazivaju naše pevačice, postigla tako neverovatan uspeh i osuđuju svoje sugrađane koji kupuju karte za njene koncerte.

Republika

Foto: IM Live Production, Printscreen

Aleksandra Prijović je završila i u hrvatskom Dnevniku


Među onima kojima nije pravo što je Prija toliko popularna u Hrvatskoj je i Tonči Huljić, koji nije uspeo da savlada zavist. 

 

Foto: ATA Images

Tonči Huljić nije mogao da sakrije zavist 


Poznati hrvatski muzičar, koji već 30 godina zgrće ogroman novac na srpskom tržištu, gde je imao na hiljade tezgi, a čak je i na našoj televiziji bio član žirija u jednom muzičkom takmičenju, oglasio se kako bi dao svoj sud o fenomenu koji se zove Aleksandra Prijović, koja sa svojih 28 godina rasprodaje najveće koncertne hale po celom regionu.


- Rasprodaje i Dino Merlin… Mislim da će Aleksandra imati i petu… To se tako zalomi. Voće iz tuđeg vrta je uvek slađe - rekao je za hrvatski portal "Sloboda" Tonči Huljić, kome su u Srbiji uvek širom otvorena vrata, a sada, kada mlada srpska pevačica puni četiri Arene u Zagrebu, njemu to smeta. 


Podsećanja radi, Prijovićka je, nakon tri beogradske Arene, nedavno najavila i četvrti koncert u Areni u Zagrebu, da bi samo par dana kasnije hrvatski mediji objavili da je taj koncert rasprodat. Posle dva zakazana koncerta u hali Čair, puštene su ulaznice i za treći, dok je su i u Sarajevu planule karte za dve Zetre. 

Foto: ATA Images

Jelena Rozga je jedina poznata Hrvatica koja je čestitala Priji


Među retkima koji su Aleksandri uputili reči podške je upravo bliska saradnica Tončija Huljića i bivša pevačica njegove grupe Magazin Jelena Rozga, koja i sama u Srbiji često gostuje i tezgari.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading