MENADŽER PRIJI ŠALJE SRCE DOK FILIP ĆUTI: Aleksandrin najbliži saradnik javno pokazuje koliko je srećan zbog njenog uspeha!

Autor:

Zabava

06.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok niže rezultate u regionu, pevačica ima veliku podršku.

MENADŽER PRIJI ŠALJE SRCE DOK FILIP ĆUTI: Aleksandrin najbliži saradnik javno pokazuje koliko je srećan zbog njenog uspeha!

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Popularna pevačica Aleksandra Prijović, koja je posle tri Arene u Beogradu nastavila da niže uspehe u regionu, pa je, nakon rasprodate tri, najavila i četvrtu arenu u Zagrebu, dok je u sarajevskoj Zetri zakazala drugi koncert, javno je, putem društvene mreže, zahvalila publici na velikom interesovanju. Koliko je presrećan zbog njenog uspeha, javno pokazuje i Prijin najbliži saradnik Danijel Blažić Blaško.

Foto: M.M./ATAImages, TV Pink/printscreen, ST/Dragan Kadić

Aleksandra je u Areni pozdravljala muža, ali i menadžera

Naime, pošto je rasprodala dva koncerta i u SC Čair u Nišu, te najavila treći, pevačica se oglasila na Instagramu, a odmah za njom emotivnom porukom podržao ju je i njen menadžer Blaško.

- Neverovatni ste! Hvala vam i odužiću se kako najbolje znam! Niš, vidimo se i treće veče u Čairu - napisala je Prijovićka, uz emotikone srca i onih koji označavaju da plače od sreće, a njen stori podelio je i Blaško, uz iste te emotikone i srce koje gori:
- Čair 3!

Foto: Instagram.com

Blaško se od sveg srca raduje Aleksandrinom uspehu

Inače, uoči Prijovićkinih beogradskih koncerata mediji su brujali o tome da je na jednom prestoničkom slavlju došlo do tuče između njenog supruga Filipa Živojinovića i menadžera. Kako smo tada uspeli da saznamo, svi su sedeli za istim stolom i sve je bilo u najboljem redu, dok nije došlo do navodnog incidenta. Prija je u Areni s bine pozdravljala porodicu - od babe, dede, oca, majke do Filipa i sina Aleksandra, ali je u jednom trenutku pomenula i menadžera, kom je takođe javno zahvalila.

Republika

Foto: Instagram.com

Komšije kažu da se Aleksandra i Filip ne odvajaju od sina Aleksandra

Uprkos glasinama koje kruže, kako tvrde komšije Prije i Filipa, njih dvoje žive skladan porodičan život poput svih ostalih mladih parova. Iako je ona često odsutna zbog posla, te se umorna vraća s putovanja, najčešće ih viđaju zajedno kako šetaju u trenerkama s naslednikom Aleksandrom iako imaju i dadilju, koja to radi kada pevačica nastupa.

- Vidimo da imaju ženu koja im pomaže oko mališana, ali dečaka Aleksandra i Filip vode svuda sa sobom. Skoro sam joj rekla kada sam je videla u parku da je vreme za drugo dete, mada nije moje da se mešam. Sada je postigla mnogo toga u karijeri i može sebi da dopusti malu pauzu. Ljubazno mi je odgovorila: "Daće bog" - rekla je jedna komšinica, dok je druga dodala:
- Njihova ljubav je pobedila sve. Sećam se kada se saznalo za njih dvoje da su bile svakakve izjave po novinama. Od početka se videlo da su skladan par, ona je skromno koračala na estradi. Pratim njen rad od početka i na koncertima je bilo veoma emotivno. Svi misle da je lako biti pevač, a mi je stalno viđamo s koferima, pakuje se, pa raspakuje, pa opet putuje. Teško joj pada odvajanje od sina, pa onda nekada i tako umorna izađe da se igraju. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading