HTELA DA ODE POSLE SAT VREMENA, PA JE PREBIO! Saslušan nasilnik koji je pokušao devojku da baci sa terase: "Objasnio" svoje viđenje događaja!

Autor:

Hronika

06.10.2023

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilnik je delimično priznao krivično delo.

HTELA DA ODE POSLE SAT VREMENA, PA JE PREBIO! Saslušan nasilnik koji je pokušao devojku da baci sa terase: "Objasnio" svoje viđenje događaja!

Foto: Printskrin: Instagram/srcem_za_komsiju, Facebook, Instagram/Moj Beograd

Kristijan D. hteo da baci devojku sa terase

U Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan državljanin Crne Gore Kristijan D. koji se sumnjiči da je juče tukao i pokušao da baci sa terase državljanku Kine.

- U prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu saslušan je osumnjičeni u prisustvu izabranih branilaca, kojom prilikom je izjavio da delimično priznaje izvršenje krivičnog dela, objašnjavajući svoje viđenje događaja - saopšteno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Tužilaštvo je nakon saslušanja Prvom osnovnom sudu u Beogradu predložilo da se prema osumnjičenom Kristijan D. odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva imajući u vidu da se radi o stranom državljaninu.

- U daljem toku postupka biće ispitana oštećena, svedoci kritičnog događaja i izvršiće se komparativno veštačenje video snimka i preduzeće se ostale neophodne dokazne radnje u cilju daljeg procesuiranje osumnjičenog - dodaje se u saopštenju.

 

 

Osumnjičeni je, kako se podseća, po nalogu dežurnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u saradnji sa Policijskom stanicom Savski venac, uhapšen juče zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje na štetu Kineske državljanke L.Y.

- Prema navodima krivične prijave osumnjičenim K.D. je krivično delo koje mu se stavlja na teret izvršio dana 05.10.2023. godine oko 17:00 časova u Beogradu, GO Savski venac, u hotelskoj sobi, na taj način što je u prethodno iznajmljeni apartman pozvao oštećenu L.Y. radi pružanja seksualnih usluga za novac, da bi potom kada je ista došla u apartman imali seksualne odnose, a u jednom trenutku osumnjičeni je zahtevao nastavak seksualnog odnosa što je oštećena odbila imajući u vidu da je prošlo sat vremena, iz kog razloga je htela da ide - navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, osumnjičeni se zbog namera Kineskinje da ode, osumnjičeni razbesneo jer nije završio seksualni odnos.

- Počeo je da je davi i udara rukama po telu i glavi, nakon čega je oštećena pokušala da pobegne na terasu, ali je osumnjičeni sustigao i nastavio da je šutira i udara po glavi i telu što su građani videli i prijavili - saopšteno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading