RODILA IM SE ĆERKA, A MUŽ JOJ JE SAOPŠTIO DA JE ZALJUBLJEN U DRUGU: Teška životna priča naše pevačice - danas slavi NJEN uspeh, a zbog ovoga je bila u KRIZI!

Autor:

Zabava

13.10.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Banjanin ima uspešnu karijeru, ali i dva braka koja nisu potrajala!

RODILA IM SE ĆERKA, A MUŽ JOJ JE SAOPŠTIO DA JE ZALJUBLJEN U DRUGU: Teška životna priča naše pevačice - danas slavi NJEN uspeh, a zbog ovoga je bila u KRIZI!

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Tanja Banjanin važi za jedan od najboljih vokala na našoj estradi. Ima brojne nagrade iza sebe i dugu i uspešnu karijeru, ali nije imala sreće u ljubavi.

Naime, njen prvi suprug ju je ostavio samo dva meseca nakon rođenja ćerke.

- Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi je saopštio da je zaljubljen u drugu. I skreno, jedva sam se podigla iz toga, spakovala sam mu stvari u kese. Više od godinu dana mi je trebalo da izađem iz krize - ispričala je ranije Tanja.

Republika

Foto: Printscreen RTS

Tanja Banjanin

Iskusnija je ušla u drugi brak, ali ni on nije potrajao. 

- Kod nas je taj naš kraj dugo trajao. Nismo se voleli i nestalo je poverenja. Kap koja je prelila čašu bio je odlazak na svadbu kod momka iz mog benda. Muž nije hteo da ide sa mnom. Njemu uvek nešto ne odgovara, bilo da su to muzika, društvo ili hladna sarma. Tada je u meni nešto puklo - iskreno je pričala pevačica.

Iako se ne pojavljuje često u javnosti, Tanja je aktivna na društvenim mrežama. Nedavno je na društvenoj mreži Instagram objavila da joj je ćerka Staša diplomirala, na koju je vrlo ponosna. Osim Staše, Tanja iz drugog braka ima i sina Novaka.

- Uspele - napisala je Tanja na slici sa ćerkom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading