ZORANNAH DOVELA DEČKA BEOGRAD: Holandski fudbaler okusio tradiciju, influenserka ne zna da mu objasni šta je POJEO! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.10.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Jovanović na svom Instagram profilu podelila je fotografije sa dečkom Elojom Rumom iz Beograda.

ZORANNAH DOVELA DEČKA BEOGRAD: Holandski fudbaler okusio tradiciju, influenserka ne zna da mu objasni šta je POJEO! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Zorannah

Naša najpoznatija jutjuberka i influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, preselila se u Holandiju, sa novim izabranikom, golmanom Elojom Rumom, sa kojim trenutno živi i planira budućnost, a on iza sebe već ima jedan brak.

Iako je do sad uglavnom svoje ljubavne veze skrivala od očiju javnosti, sa Elojom redovno deli romantične trenutke na društvenim mrežama i svojim brojnim pratiocima rado pokazuje kako njih dvoje provode zajedničko vreme. 

Republika

Foto: www.instagram.com/zorannah

Zorannah i Eloj Rum

Zorana je danas iznenadila sve koji je prate kad je objavila fotke sa dečkom, kojeg je dovela u Beograd. Iako ona ima stan u našem glavnom gradu, odseli su u jednom hotelu. Svima su najviše privukle pažnju slike koje je objavila sa ručka, gde je svog dečka fudbalera povela na taletinu ispod sača, a nije znala ni kako da mu objasni šta je to. 

- Srećan dečak sa teletinom ispod sača. Da li zna neko kako to da mu prevedem? - upitala je influenserka. 

Influenserka je pokazala i kako joj je izabranik romantičan, pa je uslikala i podelila sliku iz toaleta gde je na zamagljenom staklu od pare posle kupanja nacrtao srce i napisao prva slova njihovih imena, gde je spomenuo i njenog psa Aspena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading