NIKOLIJA ZAPEVALA, VESNA SE SLOMILA: Emotivne scene majke i ćerke nikog ne ostavljaju ravnodušnim, OGLASIO SE i Relja Popović! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.10.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Zmijanac se nakon nekoliko meseci pauze vratila pevanju, Nikolija joj se pridružila u kafani.

Pevačica Vesna Zmijanac nakon nekoliko meseci pauze zbog bolesti vratila se pevanju, a sinoć je nastupala u jednoj kafani u Skadarliji. Među gostina bila je i njena ćerla, Nikolija Jovanović

Nikolija je u jednom trenutku latila mikrofona i zapevala pesmu Hanke Paldum "Ali pamtim jo", čime je kod majke Vesne izazvala lavinu emociju. 

Nakon njeje zapevala i Vesna, koja je svojim glasovnim sposobnostima raspametila sve prisutne. Nikolija je ovaj snimak podelila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, a u komentarima se oglasio Relja Popvić koji je ostavio emotikon crvenog srca. 

Republika

Foto: Instagram.com

Relja komentarisao snimak Nikolije i Vesne

Pevačica Vesna Zmijanac je pre pola godine operisana u Kliničkom Centru Srbije kada joj je ugrađen bajpas, nakon čega se mesecima oporavljala, a sada je spremna da se vrati poslu i nastupima.

- Pevanje me je uvek lečilo... Ja kad pevam, nemam nijedan problem, ali sutradan mi nije lako. Umaram se i ne mogu da dišem. Vodila sam se time, kad mogu ovoliko da pevam, znači da sam dobro, ali nije baš tako - rekla je Zmijančeva i dodala:

- Dobro sam, koliko to može da bude dobro. Malo je rano, malo sam nemirna, malo se više junačim, ali takva sam, ne mogu drugačije. Uželela sam se publike. Nikad u životu nisam imala ovoliku pauzu, da ne pevam šest meseci, nikad za pola veka pevanja. To više nije pitanje para, nego ne mogu više bez mikrofona. Još mesec, dva da je bilo, ne bi bilo dobro - rekla je Vesna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading