"DŽELAT" CRVENO-BELIH PUN POŠTOVANJA: "Protiv Teodosića MORATE da date VIŠE"!

Autor:

Sport

13.10.2023

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bio kapiten Žalgirisa najzadovoljniji i pored pobede.

"DŽELAT" CRVENO-BELIH  PUN POŠTOVANJA: "Protiv Teodosića MORATE da date VIŠE"!

Foto: printscreen

Edgaras Ulanovas je još jednom napravio razliku u duelu protiv Crvene zvezde Meridanbet, koji je njegov tim pobedio na domaćem terenu rezltatom 79:74 u drugom kolu Evrolige.

Bio je Litvanac nerešiva enigma za košarkaše Zvezde Meridianbet, a meč je završio sa 15 poena, šest skokova i četiri asistenicije. Ipak, sjajno krilo nije bilo srećno ni pored pobede, a pohvalno je govorio o svojim rivalima.

- Nismo igrali dobro u prvom poluvremenu, osim na početku, Nismo kontrolisali tempo, nismo igrali pametno. Kada igrate protiv ekipe koja ima Teodosića, morate da date više. Taktički moramo da budemo bolji - rekao je Ulanovas.

Republika

Foto: star sport

Miloš Teodosić

 

Crveno-beli još jednom nisu uspeli da osvoje Kaunas, a ovo im je prvi poraz u sezoni, dok je Žalgiris upisao drugi trijumf.

Bio je ovo ukupno 15. duel dva tima u Evroligi, Žalgiris je ostao neosvojiva tvrđava i vodi 10-5. Tim Duška Ivanovića u Kaunasu je izgubio slično kao i prošle sezone, a u litvanskom gradu crveno-beli nisu slavili pune četiri godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading