NEMA VIŠE - RASPRODATO! Neviđeno interesovanje za gostovanje Zvezde Meridianbet!

Autor:

Sport

25.09.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica drugog kola Evrolige igra se 13. oktobra od 19 časova.

NEMA VIŠE - RASPRODATO! Neviđeno interesovanje za gostovanje Zvezde Meridianbet!

Foto: Twitter/KK Crvena zvezda Meridianbet

Dramatičan meč odigrali su Crvena zvezda Meridianbet i Žalgiris pre nekoliko dana na Kipru, u prijateljskom odmeravanju snaga, a nema sumnje da će i evroligaški duel istih rivala imati sličan epilog.

Iako je utakmica drugog kola na programu 13. oktobra u "Žalgirio areni", litvanski velikan je već danas potvrdio da su ulaznice za ovaj susret rasprodate!

Nema sumnje da će "zeleni" imati ogromnu podršku svojih navijača, koji su još jednom pokazali veliku odanost prema klubu, budući po interesovanju koje vlada za njihove mečeve!

Kolika je bila pomama za dragocenim parčetom hartije, svedoči činjenica da su karte "planule" za samo nekoliko časova, pa će izabranici Duška Ivanovića morati da dođu do pobede u grotlu navijača litvanske ekipe.

 

 

Ovu informaciju potvrdio je Žalgiris na društvenim mrežama, pa Zvezdu Meridianbet posle premijere na svom parketu protiv francuskog Asvela, gde je izraziti favorit, čeka daleko teži posao u Viljnusu. Kapacitet dvorane u kojoj će prvak Srbije igrati iznosi 15.414 mesta.

Podsetimo, Zvezda Meridianbet je na Kipru poražena rezultatom 84:85, dok je u prošloj sezoni Žalgiris slavio pred svojim navijačima s 71:66. Dugo je Ivanovićev tim vodio u toj utakmici, ali je domaćin serijom 13:0 u samom finišu utakmice stigao do preokreta, ne dozvolivši Beograđanima čak četiri minuta da postignu koš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading