DUŠKO IVANOVIĆ LJUT: "Ovakve utakmice se DOBIJAJU ODBRANOM"!

Autor:

Sport

13.10.2023

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli pali nakon drame.

DUŠKO IVANOVIĆ LJUT: "Ovakve utakmice se DOBIJAJU ODBRANOM"!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet poraženu su u Kaunasu od Žalgirisa rezultatom 79:74 u drugom kolu Evrolige.

Imali su crveno-beli meč "u svojim rukama", vodili su tokom čitave utakmice, da bi Žalgiris u poslednjoj četvrtini serijom 13:0 preuzeo vođstvo koje nije ispustio do kraja.

Prvenstveno je loše građenje obruča  koštalo izabranike Duška Ivanovića, koji nije mogao da bude zadovoljan prikazanim od strane svog tima.

- Na početku i na kraju utakmice igrali smo mekano. U poslednjoj četvrtini nismo igrali odbranu. Ovakve utakmice moramo dobiti odbranom. Ulanovas je igrao sjajno pod košem, protok lopte Žalgirisa je bio fenomenalan i to je razlog što smo izgubili - rekao je Ivanović

Kazis Maksvitis, trener Žalgirisa misli da nije bila lepa utakmica.

Republika

Foto: Starsport

Kazis Maksvitis

 

- Nije bila baš najkvalitetnija utakmica. Nismo bili u igri drugu i treću četvrtinu. Srećan sam zbog karaktera moje ekipe. Pogadjali smo, ali smo i birali dobre šuteve. Poslednja četvrtina je rešila ovu utakmicu. Imali smo više prilike u napadu i na kraju smo to i iskoristili - rekao je strateg "zelenih".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading