POSLEDNJI SUSRET IM JE BIO U BOLNICI: Hanka Paldum na otvaranju muzeja Sinana Sakića progovorila o pokojnom pevaču!

Autor:

Zabava

13.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila da je Sinana posetila u bolnici i da im je to bio poslednji susret!

POSLEDNJI SUSRET IM JE BIO U BOLNICI: Hanka Paldum na otvaranju muzeja Sinana Sakića progovorila o pokojnom pevaču!

Foto: M.M./ATAImages

Hanka Paldum jedna je od retkih kolega pokojnog Sinana Sakića koja je danas došla na otvaranje muzeja posvećenog pokojnom pevaču. Ona je u razgovoru sa medijima otkrila detalje njihovog druženja i poslednjeg susreta. 

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Hanka Paldum, Acko Nezirović i Sabina Sakić

- Nisam često sa njim nastupala i nismo se tako često družili, osim što smo jedan drugome upućivali čestitke za neke postignute uspehe. Kada sam čula da se razboleo, meni to jako teško palo. Imam osećaj da je bio sinonim svih vrednosti koje nam je Bog dao. Ta svojstva su oni iskoristili, a narod prepoznao i to su neke stvari koje se moraju ceniti i poštovati. Zato sam iskoristila prvu priliku kada sam došla u Beograd da ga posetim u bolnici i da malo popričamo, uputim mu neku lepu rečenicu u znak podrške. Rekla sam mu da moramo da se borimo za naše zdravlje i da je bitno ostaviti nešto iza sebe, to je bila moja poruka nezanajući, nažalost, da nam je to zadnji susret - rekla je ona za "24Sedam".

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Hanka Paldum

Pre pet godina napustio nas je pevač Sinan Sakić, koji je iza sebe ostavio na desetine folk hitova poput "Lepa do bola", "Pijem na eks", "Ej, otkad sam se rodio", "Minut, dva", "Da se opet rodim"... Njegovi obožavaoci, prijatelji, saradnici i porodica ni danas ne mogu da se pomire sa odlaskom velike muzičke legende, a kako bi sačuvala uspomenu na lik i delo pokojnog supruga, Sabina Sakić je danas svečano otvorila muzej posvećen Sinanu u njegovoj rodnoj kući u Loznici i tom prilikom porazgovarala sa predstavnicima medija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading