ISPUNJENA ŽELJA UDOVICE SINANA SAKIĆA: Legendarni folker dobija muzej i atelje u rodnom gradu!

Autor:

Zabava

11.10.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

13. oktobra se u Loznici otvaraju muzej i atelje posvećeni Sinanu Sakiću!

ISPUNJENA ŽELJA UDOVICE SINANA SAKIĆA: Legendarni folker dobija muzej i atelje u rodnom gradu!

Foto: ATA Images

Legendarni folker Sinan Sakić dobiće svoj muzek u rodnom gradu Loznici. O ovome je ranije govorila njegova udovica Sabina Sakić, a sada će se plan sprovesti u delo. U petak 13. oktobra se otvara i njegov atelje, a svi ljubitelji muzike pokojnog pevača moći će da dođu u Loznicu, kako bi posetili muzek.

Republika

Foto: ATA Images

Sinan Sakić

Sinan Sakić preminuo je 1. juna 2018. godine u Beogradu, posle duge i teške bolesti. Pevač je poznat po brojnim pesmama poput "Lepa do bola", "Ej otkad sam se rodio", "Zoko moja Zoko", "Minut dva" i drugim.

Podsetimo, Sabina se pre nekoliko dana posle duže pauze oglasila na društvenim mrežama i progovorila o Sinanovom muzeju.

- Dragi prijatelji, pošto žurim na sastanak uzeću malo vremena da se obratim i sve da vas pozovem na otvaranje mog atelja, u kojem se nalazi Sinanov muzej. To će da se desiti 13. oktobra, na Sinanov rođendan. Znam da ste pitali zašto se ne pojavljujem javno, teško mi je i sad, ja sam rođena da širim ljubav i emociju, nekako bih sad plakala. Ja ću da se potrudim, svih godina sam bila zatvorenik... Dobrovoljno sam bila zatvorenik, koji je živeo u samoći, u svom vestu. Dakle, od jula mi se desilo da sam mogla da biram da li ću da idem dalje da ispunim Sinanove i moje želje ili da legnem i umrem. Dakle, zamoliću vas za razumevanje, nepovezanost reči, to je sve zbog treme. Mnogi ljudi su bili zabrinuti za moje zdravlje i očekivali da neću preživeti, ali preživela sam. Sad ćete imati priliku da me gledate u drugom svetlu. Zamolću sve da se molite za mene, šaljete ljubav i da me prihvatite ovakvu kakva jesam. Očekujem vas 13. oktobra, ako ste u mogućnosti da dođete. Hvala vam na pažnji, drugi put ću biti spremnija - govorila je Sabina Sakić. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading