SINANOVA ĆERKA SE SLOMILA NA NJEGOVOM GROBU! Prizor koji razara dušu na komade: Čujem ANĐELE kako te slave (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

13.10.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinan Sakič bi danas napunio 67 godina, a njegova ćerka Đulkica se poptuno slomila!

SINANOVA ĆERKA SE SLOMILA NA NJEGOVOM GROBU! Prizor koji razara dušu na komade: Čujem ANĐELE kako te slave (FOTO)

Foto: printscreen/instagram, instagram.com/djulkica

Čuveni pevač narodne muzike, Sinan Sakić, preminuo je 1. juna 2018. godine, a na današnji dan bi napunio 67 godina. Porodica i prijatelji se i dalje ne mire sa velikim gubitkom i tragedijom koja ih je obeležila za ceo život, što govori i poslednja objava folkerove ćerke Đulkice, koja je slomila na njegovom grobu.

Naime, Sakićeva naslednica je na društvenoj mreži Instagram uputila svom ocu poruku koja razara dušu na komade, te tako otkrila da ga redovno posećuje na groblju i priča sa njim.

- Samo da ti poželim predivan rođendan, tata. Već mogu da čujem anđele kako te slave. Zauvek ćeš ostati u mom srcu. Nisam izgubila samo oca. Izgubila sam svoj osmeh, sreću, i najvažnije, izgubila sam utočište koje me je čuvalo šta god da se desilo. Mnogi mi nedostaješ - napisala je Đulkica u svojoj emotivnoj objavi.

Podsećanja radi, legendarni folker Sinan Sakić će danas dobiti svoj muzej u rodnom gradu Loznici. O ovome je ranije govorila njegova udovica Sabina Sakić, a sada će se plan konačno sprovesti u delo, te će svi ljubitelji muzike pokojnog pevača moći će da uživaju u njegovom liku i delu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading