NAŠU PEVAČICU UDALI ZA POKOJNIKA! Ispovest koja ledi krv u žilama, plakala je godinama

Autor: P. R.

Zabava

13.10.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj detalj sigurno niste znali o životu poznate srpske pevačice, njeno priznanje je razorilo sve!

NAŠU PEVAČICU UDALI ZA POKOJNIKA! Ispovest koja ledi krv u žilama, plakala je godinama

Foto: ST/Dragan Kadić

Vera Matović

Pevačica narodne muzike Vera Matović u javnosti je poznata kao neko ko nema nijednu mrlju u svojoj višedecenijskoj karijeri, te gotovo i da nema nijednog skandala, međutim, kako je otkrila, zli jezici su pokušali da joj napakoste neistinitim pričama.

Naime, Matovićka je nedavno otvoreno progovorila o svojoj porodici i karijeri, te istakla da su jednom prilikom pokušali da je udaju za - pokojnika!

- Ja nikada nisam pravila skandale, drugi su mi pravili. Udavali su me za pokojnike, čoveka ne znam, umro pre deset godina, a mene udali za njega! Posle su me udavali i za drugog pokojnika, mnogo mi je teško bilo, plakala sam. Ja udata i dvoje dece, a oni me udaju za pokojnika - rekla je Vera, te dodala da uživa u idealnom braku:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vera Matović

- Udala sam se za čoveka kojeg sam volela. Naš brak je isti kao od prvog dana. Parovi krenu u vezu, brak, a onda jedno dobije popularnost, stekne krila. I ja sam sve to mogla, ali nisam. Moj suprug je uvek imao poverenja u mene. Udvarali su mi se drugi muškarci, ali im nikada nisam davala povratnu informaciju. Muškarce sam gledala kao braću, a žene kao sestre. Bilo je i suza i nameštanja, ali su ipak shvatili na kraju da je Vera dobar čovek. Niko nije plakao zbog mene, a ja sam zbog mnogih plakala - priznala je pevačica.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Vera Matović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading