"OVAJ JOŠ PEVA, JA MISLILA DA JE UMRO" Karleuša sahranila Radišu Uroševića, brutalno uzvratila folkeru na SUROVE PROZIVKE (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

12.10.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi estradni rat drma javnu scenu, pljušte prozivke na sve strane!

"OVAJ JOŠ PEVA, JA MISLILA DA JE UMRO" Karleuša sahranila Radišu Uroševića, brutalno uzvratila folkeru na SUROVE PROZIVKE (FOTO)

Foto: ATA Images, ST/D.KADIĆ

Nakon što je muzička zvezda Jelena Karleuša zaratila sa pola estrade, na red je došao i folker Radiša Urošević, koji je jednom prilikom isprozivao svoju koleginicu sa javne scene i njenu muziku.

Naime, Karleuša nije ostala imuna na prozivke svog kolege, te mu se javno obratila putem drušvene mreže Instagram, poslavši mu brutalnu poruku u svom maniru da je mislila da je Urošević odavno preminuo.

- Molim?! Ovaj još peva?! Ja sam mislila da je ovaj umro... Neka mu neko kaže da samo Karleušine pesme i pevaju - navela je Jelena kratko u svojoj objavi.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša se obratila Radiši Uroševiću

Podsećanja radi, Jelena Karleuša našla se na udaru folk pevača Radiše Uroševića 2018. godine u  "Zvezdama Granda" kada je on na sebe preuzeo ulogu Tajanstvenog člana žirija. Naime, on je u jednom momentu poželeo ironično da pohvali pevačicu, ali je ovo izlaganje prekinula Snežana Đurišić konstatacijom da treba da priča o kandidatima jer Jelena nije pevala.

- Sreća pa nije pevala - odbrusio je Urošević, a pet godina kasnije, Radiša i dalje ima isti stav, možda čak i gori, a po mišljenjima mnogih, i nikad suroviji.

- Nisam čuo Jelenine nove pesme, ja Jelenu ne pratim. Ne znam njene pesme, nijednu njenu pesmu nisam čuo. Ko peva njene pesme na nastupima? Ja bih voleo da čujem da je neko potražio neku njenu pesmu, ja bih odmah batalio da pevam. Niko mi to u životu nije potražio. Koje veselje može da bude sa njemom pesmom? Kakvo to veselje treba da bude? Je l' vama hit neka pesma Jelene Karleuše? Ako jeste, morate ukus da menjate - rekao je nedavno folker.

Republika

Foto: printscren

Radiša Urošević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dragana

17.10.2023 22:51

Bravo Radiša za komentar