"DANAS ŽALIMO NAŠU BRAĆU KOJU LOVE I UBIJAJU ALBANSKI TERORISTI" Reči Jelene Karleuše na Dan žalosti teraju JEZU u kosti (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

27.09.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija tuguje za žrtvama na Kosmetu, a poznate ličnosti upućuju javni apel i reči utehe!

"DANAS ŽALIMO NAŠU BRAĆU KOJU LOVE I UBIJAJU ALBANSKI TERORISTI" Reči Jelene Karleuše na Dan žalosti teraju JEZU u kosti (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Pevačica Jelena Karleuša oglasila se na društvenoj mreži Instagram povodom Dana žalosti, koji je proglašen u Srbiji zbog trojice nastradalih Srba na Kosovu i Metohiji, koje je ubila takozvana kosovka policija.

Dan žalosti za sve Srbe na svetu. Žalimo našu braću koja se love i ubijaju od strane albanskih terorista na Kosovu dok svet ćuti. Kosovo je po zakonu i Ustavu sastavni deo Rrepublike Srbije, a nasilno otimanje teritorije jednoj suverenoj državi u srcu Evrope i kriminalno menjanje njenih granica od strane albanske manjine predstavlja najveću bruku savremene evropske i svetske politike. Danas Srbi neka ćute. Pogotovo srpski izdajnici koji pomažu onima koji otimaju deo teritorije suverenoj zemlji i podrivaju stabilnost. Jer Srbin na srpskoj zemlji ne može da bude terorista. On može biti onaj koji brani otadžbinu od terorista. Ne može biti teroristički akt kada srpski narod na srpskoj teritoriji ustane protiv albanskog terora i progona. Terorizam je kad Albanci u uniformama love i ubijaju Srbe na srpskoj teritoriji. Danas svi Srbi neka ćute i neka žale poginulu braću na našoj zemlji od strane terorista i separatista. Ali do kraja svojih života neka budu složni u jednom - Kosovo je Srbija. Kolevka naše kulture, naše istorije, vere i zakona. A zakon i granice i Ustav moraju da se poštuju jer ovo nije srednji vek - napisala je Karleuša u svojoj emotivnoj objavi.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša instagram

Podsetimo, tokom obračuna između takozvane kosovske policije i Srba sa severa Kosova i Metohije živote su izgubili I. M, S.N. i B.M, a danas je u Srbiji Dan žalosti, kako je odlučila Vlada Republike Srbije na vanrednoj sednici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading