ESTRADA SE OPRAŠTA OD UBIJENIH SRBA NA KOSOVU I METOHIJI: Reči posvećene našem narodu lede krv u žilama, i kamen bi zaplakao (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

26.09.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate ličnosti slomljene zbog tragedija na Kosmetu, uputile emotivne reči podrške!

ESTRADA SE OPRAŠTA OD UBIJENIH SRBA NA KOSOVU I METOHIJI: Reči posvećene našem narodu lede krv u žilama, i kamen bi zaplakao (FOTO)

Foto: ATa Images, Tanjug

U razmeni vatre između takozvane kosovske policije i Srba sa severa Kosova stradala su trojica Srba - I. M, S.N. i B.M, a tragična vest je potresla ceo region. Povodom ovoga oglasili su se pevači Sloba RadanovićRadiša Trajković Đani, a fudbalski menadžer i sin Dragana Kojića Kebe, Igor Kojić, s velikom bolom se oprostio od jednog poginulog mladića koji mu je, kako je objasnio, bio prijatelj.

Sloba Radanović objavio je fotografiju S.N. iz Zvečana koji je podlegao povredama.

- Večna ti slava brate naš. Počivaj u miru Božijem - napisao je on uz fotografiju S.N iz Zvečana koji je podlegao povredama.

Republika

Foto: instagram.com/slobaradanovic

Sloba Radanović instagram

Radiša Trajković Đani koji je objavio fotografiju manastira kod kojeg se sve dogodilo.

- Večna slava svim Srbima koji su u borbi za slobodu pali na ovom svetom mestu... Manastir Banjska 24.09.2023 - napisao je Đani.

Republika

Foto: instagram.com/djanimusic

Đani instagram

Kebin sin, Igor Kojić, koji je objavio fotografiju sa stradalim Srbinom. Naime, stradali dečko bio je njegov drugar, sa kojim je jednom prilikom obišao manastir Gračanicu, gde je i nastao zajednički selfi.

- Polje kao nijedno, nad njim nebo, pod njim nebo i na njemu moj drug - napisao je Kojić u dirljivoj objavi na Instagramu.

Republika

Foto: Instagram.com

Igor Kojić instagram

Podsetimo, I. M. (50) je bio otac dvoje dece, a radio je kao vozač saniteta u Kliničko-bolničkom centru Kosovska Mitrovica. Drugi nastradali je S.N. (31) iz Zvečana. Kako navode lokalni mediji i meštani, S.N. je bio pošten i dobar čovek, a juče je ranjen i podlegao je povredama od metka Kurtijevih specijalaca u napadu u Banjskoj. B.M. koji je takođe nastradao je pre nekoliko meseci postao otac, ali je, nažalost, podlegao povredama.

Srbin koji je učestvovao u incidentu kod Banjske i koji je je ranjen tokom sukoba sa Kosovskom policijom, operisan je u Prištini i u stabilno je stanju, potvrđeno je iz Univerzitetskog kliničkog centra tzv. Kosova, javlja Koha, a prenosi Kosovo-online.com.

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji 26, 27. i 28. septembar proglašavaju se danima žalosti povodom pogibije naših sugrađana u tragičnom događaju u Banjskoj, u opštini Zvečan, saopštila je danas Srpska lista.

U saopštenju se navodi da će u srpskim sredinama na teritoriji Kosova biti otkazani svi događaji zabavnog karaktera u organizaciji organa lokalnih samouprava i institucija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading