SLOBA RADANOVIĆ SE OGLASIO NAKON NEMIRA NA KOSMETU: Njegove reči seku poput žileta, naježićete se (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

24.09.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U napadu u kom je jedan kosovski policajac ubijen, a dvojica povređena, pevač poslao reči podrške za ceo narod na Kosovu i Metohiji!

SLOBA RADANOVIĆ SE OGLASIO NAKON NEMIRA NA KOSMETU: Njegove reči seku poput žileta, naježićete se (FOTO)

Foto: ATA Images, Tanjug/AP/Dejan Simicevic, RINA

Rano jutros dogodio se incident na Kosovu i Metohiji, tačnije na ulazu u selo Banjska, a sada se oglasio se i pevač Sloba Radanović s porukom za naš narod.

Sloba je, naime, u okviru "storija" na društvenoj mreži Instagram kratko poručio svojim pratiocima da se mole za naš narod.

- Pomolite se u ovim trenucima za naš narod na Kosovu i Metohiji - poručio je Radanović i dodao emotikon srca.

Republika

Foto: instagram.com/slobaradanovic

Sloba Radanović instagram

Inače, Sloba tokom svoje dosadašnje karijere jedan je od retkih ljudi s javne scene koji gotovo svaki put i tokom svakog incidenta koji se dogodi na Kosovu i Metohiji apeluje putem mreža. Nekoliko puta je obilazio i gotovo sve naše manastire koji se nalaze na tom području.

Podsetimo, eparhija raško-prizrenska saopštila je da najoštrije osuđuje najnoviji napad koji se dogodio jutros na severu Kosova, u blizini sela Banjska, u kome je jedan kosovski policajac ubijen, a dvojica povređena.

- To je ozbiljan incident koji može imati velike posledice i zato je veoma važno da se preduzme sve kako bi se sačuvao red mir i poredak. Eparhija najiskrenije izražava saučešće članovima porodice poginuloga policajca i iskreno se nada da će se dvojica ranjenih što pre oporaviti - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading