BILA JE OMILJENA VODITELJKA, A ONDA JE NESTALA: Nema ko je nije obožavao, svi ste se smejali njenim forama - evo kako danas izgleda (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

24.09.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se razvela dva puta i postala majka, ičezla je sa javne scene!

BILA JE OMILJENA VODITELJKA, A ONDA JE NESTALA: Nema ko je nije obožavao, svi ste se smejali njenim forama - evo kako danas izgleda (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Ana Mihajlovski svojevremeno je važila za jedno od najomiljenijih TV lica koja su krasila male ekrane, međutim, popularna voditeljka se napravno povukla sa javne scene kada je postala majka, te sada uživa u životu daleko od znatiželjnih očiju javnosti.

Inače, Ana je na samom početku svoje voditeljske karijere osvojila srca publike u emisiji "Leteći start", koji je tada vodila sa kolegom Milanom Kanilićem, a nešto kasnije se zajedno sa koleginicom i drugaricom Marijanom Mićić oprobala u rijaliti formatu "Jednostavan život", gde je potpuno očarala gledaoce svojom neposrednošću i smislom za humor.

Ana je dugo bila i voditeljka "Velikog brata" kada se zaljubila u Gorana Stamenkovića, vlasnika producentske kuće "Emotion", sa kojim je dobila ćerku Ivu. Ljubavni par je nekoliko godina kasnije doživeo emotivni krah, te su se razišli, ali su zbog deteta ostali u odličnim odnosima.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Goran Stamenković

Nakon kraha prvog braka, Mihajlovski je ponovo stala na "ludi kamen", i to sa biznismenom Mirkom Grubinom. Sa njim je dobila dvoje dece, sina Petra i ćerku Zoju, a razveli su se 2017. godine.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Ana Mihajlovski i Mirko Grubin

Jedini muškarac kojeg je Ana predstavila javnosti nakon dva razvoda bio je glumac Vuk Kostić, sa kojim se zabavljala nekoliko meseci, krajem 2019. i početkom 2020. godine, a njihova romansa izazvala je veliku pažnju.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić

Inače, ono što je interesantno, Ana ni dve decenije kasnije nije znatno promenila fizički izgled, postala je brineta, ali je zadržala posebnost i mladalački duh s početka karijere, a osmeh je i dalje zaštitni znak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading