UBILA SE POZNATA INFLUENSERKA! Pronađeno beživotno telo, razlog samoubistva LEDI KRV U ŽILAMA!

Autor: P. R.

Zabava

21.09.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Poznata influenserka oduzela sebi život, pronađeno njeno beživotno telo!

UBILA SE POZNATA INFLUENSERKA! Pronađeno beživotno telo, razlog samoubistva LEDI KRV U ŽILAMA!

Foto: instagram.com/drikasstore

Fitnes influsenserka Adriana "Dirka" Tisen pronađena je mrtva, a imala je samo 49 godina.

Nakon što je izgubila blizu 45 kilograma za godinu dana, počela je da deli svoja iskustva s pratiocima na društvenim mrežana. Za kratko vreme je stekla veliku popularnost, piše The Sun.

Adriana je svojim primerom na društvenim mrežama nastojala da podstakne druge da izaberu zdrav način života. Njeno telo pronađeno je u nedelju, a sahranjena je u Brazilu. Adrianina sestrična iz Sao Paula kaže da je influenserka, kao javna osoba, bila zlostavljana i da je tražila ljubav, a dobijala je samo mrvice. Na kraju se sve završilo fatalnim ishodom, tako što je influenserka oduzela sebi život.

Dugo je bila snažna. Hejteri su ionako učinili previše, stoga u ovom trenutku sve molim za saosećanje, razumevanje i empatiju - napisala je Amanda Lorenco.

Smrt influenserke objavljena je na Instagram profilu njenog brenda odeće.

- S dubokom tugom i žaljenjem naš tim Blog da Dirka i Dirkas Store obaveštavaju vas o smrti naše drage Dirke. U ovom trenutku bola, molimo vas za saosećanje i molitve - napisali su.

U trenutku smrti, Adriana je imala 1,7 miliona pratilaca na Fejsbuku, a vodila je Dirkas Store - butik spcijalizovan za sporstsku opremu većih brojeva. Dirka je ranije priznala da se s viškom kilograma bori još od tinejdžerskih dana.

Počela sam borbu 18.2.2013., imala sam 107 kilograma, nisam bila trudna niti sam imala operaciju smanjenja želuca. Bila sam nezaposlena i dužna banci. Isprobala sam bezbroj dijeta i 18 godina bila hronično zavisna o amfetaminima, što me dovelo do depresije i alkoholizma - rekla je na jednom od snimaka kojim je poželela dobrodošlicu novim pratiocima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading