OGNJEN KOROMAN I PRE TUKAO ŽENE: Ovako ga je branila bivša supruga

Autor: Republika

Hronika

21.09.2023

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na suđenju Ognjenu Koromanu zbog optužbe da je ošamario bivšu devojku, njegova bivša supruga Irena Koroman ga je branila

OGNJEN KOROMAN I PRE TUKAO ŽENE: Ovako ga je branila bivša supruga

Foto: Starsport

Ognjen Koroman

Bivši fudbaler Ognjen Koroman uhapšen je danas zbog nasilja nad bivšom partnerkom.

Međutim, to nije prvi put da se našao iza rešetaka zbog nasilja nad ženama.

Na suđenju Ognjenu Koromanu zbog optužbe da je ošamario bivšu devojku, njegova bivša supruga Irena Koroman ga je branila.

Irena Koroman u decembru 2013. godine izjavila je pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu da ništa ne zna o tome da je Ognjen 28. maja te godine navodno ošamario tadašnju ljubavnicu Božanu Ranković.

- Znam ko je ta žena. Znam i da je bio u vezi s njom pola godine ili godinu pre našeg razvoda, odnosno dok smo bili zajedno. Ona je jedan od razloga zbog kojih sam podnela zahtev za razvod braka od njega. Nikada, ni dok smo bili u braku, a ni posle razvoda, nije bio nasilan - rekla je tada Irena Koroman.

Svađa između njih Ognjena i Božane navodno je izbila u kolima, a kulminirala je u stanu u kojem ona živi s njihovim zajedničkim sinom. Bivša supruga fudbalera juče je objasnila da je znala za Božanu, ali i za druge žene koje je on imao tokom njihovog braka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading