Pokrenuta istraga protiv nasilnika koji je TUKAO TINEJDŽERE u Kovinu

Autor: Republika

Hronika

21.09.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od osumnjičenog je oduzeto motorno vozilo i nakon ispitivanja oštećenih i sveodoka biće podnet optužni predlog

Pokrenuta istraga protiv nasilnika koji je TUKAO TINEJDŽERE u Kovinu

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Nasilje

P.Đ. (36) iz Kovina zadržan je u pritvoru u Smederevu zbog sumnje da je izvršio nasilničko ponašanje prema maloletnim osobama, koje je tukao drvenom palicom i jurio kolima.

Više javno tužilaštvo u Pančevo je obavešteno od strane Policijske stanice u Vršcu o ovom događaju te je naložilo da se preduzmu radnje u cilju utvrđivanja postojanja krivičnog dela.

Očekuje se da sledeće nedelje Policijska stanica u Vršcu dostavi izveštaj o svom postupanju povodom ovog događaja, nakon čega će biti dostupne detaljnije informacije.

Podsetimo, P.Đ. se na teret stavlja da je svojim vozilom preprečio put B.N. (16), A.D. (15), Z.S. (16) i S.S. (14) i počeo verbalno da ih napada i upućuje uvrede, a potom je B.N. drvenom palicom udario po leđima, a oštećenog A.D. u predelu grudi, te su im konstatovane lake telesne povrede.

Osumnjičeni je potom seo u automobil i nasilnom vožnjom, velikom brzinom se približio maloletnim licima, ali su oni uspeli da se sklone i izbegnu udarac.

Od osumnjičenog je oduzeto motorno vozilo i nakon ispitivanja oštećenih i sveodoka biće podnet optužni predlog Osnovnom sudu u Smederevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading