VODITELJKA PINKA SE ZBOG TESTAMENTA ODREKLA FAMILIJE: Isplivala užasna istina u javnost, ne priča sa porodicom!

Autor: P. R.

Zabava

21.09.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Osvanuli detalji žestokog sukoba naše poznate voditeljke i njene familije!

VODITELJKA PINKA SE ZBOG TESTAMENTA ODREKLA FAMILIJE: Isplivala užasna istina u javnost, ne priča sa porodicom!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Voditeljka Milica Kon važi za jedno od najpopularnijih TV lica, a jednom prilikom je otkrila da ne priča sa jednim delom familije zbog nasledstva koje nije dobila njena majka.

Naime, kako je supruga Marka Kona otkrila, ona se zbog problema sa testamentom koji je ostavila njena majka nakon smrti odrekla velikog broja članova familije, a koji su zbog celog slušaja povredili njenu porodicu.

- Pa, znaš kako, nije da baš ne pričam sa celom familijom, ali sa većinom ne pričam. Kako bih rekla, to su srpska posla. Nasledstvo, imovina, to mi je ostalo u amanet od pokojne majke, tako da to je razlog. Ona se posvađala sa tim delom familije i ja prosto ne mogu da nastavim kontakt sa njima, ako ona nije, ako su oni nju povredili. Ta imovina se sada vodi na njenu rođenju sestru, meni nije pripao nijedan deo. Nije ni da mi treba, ali to je jako pogodilo moju mamu i tu smo završili priču - otkrila je Milica nedavno u jednoj emisiji.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Milica Kon

Podsećanja radi, voditeljka Milica Kon sa kompozitorom i tekstopiscem Markom Konom ima dvoje dece, Klaru i Ernesta, a sada je po prvi put otkrila kako su joj deca dobila imena, ali i težak životni period koji su proživeli kada se Ernest rodio.

- Klara je jedna pra prabaka iz Markove porodice, tako da je bila jedna Klara Kon u njihovoj porodici, a Ernest je... Iako nije moja porodica ja na njih gledam kao da jesu. Ernest je dobio ime po Markovom pradedi koji je bio vrlo cenjen i poštovan i spasio je celu porodicu Holokausta. Prodao je fabriku četki, prvog Forda i veliki deo porodice je spasio. Naš sin, ja verujem da mu je to ime i dalo snagu i da ga je spasilo. On na rođenju nije bio živ i to niko ne zna, osim nas kao porodice. Ja verujem da mu je to ime spasilo život. Da je taj čovek koji je tako snažan koji je umro u 90 i nekoj godini i uspeo da održi porodicu na okupu, da je to ime dalo jačinu i našoj bebi - počela je voditeljka Pinka, pa dodala:

Foto: ST/V. LUKIĆ

Milica Kon

- Ernest je rođen sa desetkom, a onda je prestao da diše, poplaveo je totalno. Bio je sedam dana na respiratoru i na svim tim aparatima. To je za mene bilo strašno. Bila sam vezana za krevet rekli su mi da nešto nije u redu sa bebom i zatvorili vrata. To je za mene ostalo kao jedna velika trauma. On je savršen i dobro je, nema neke zdravstvene posledice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Dragica

21.09.2023 18:02

Poznajem veoma dobro neke Miličine rođake i znam da ova njena priča jednostavno nije istinita.

Milan

21.09.2023 23:17

Gospođa je prilično problematična. To da je najpoznatija, teško, malo njih zna i da postoji.