NAŠEM GLUMCU MAJKA UMRLA NA RUKAMA: Zbog tragične sudbine završio kao BESKUĆNIK, hteo da se baci sa terase

Autor: P. R.

Zabava

21.09.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Potresna priča našeg poznatog glumca ledi krv u žilama!

NAŠEM GLUMCU MAJKA UMRLA NA RUKAMA: Zbog tragične sudbine završio kao BESKUĆNIK, hteo da se baci sa terase

Foto: youtube.com/Prakticna zena

Glumca Slavišu Čurovića publika je imala prilike da gleda u mnogim domaćim serijama, međutim, malo koji gledalac zna da se iza njegovog osmeha krija ogroman tuga.

Naime, iako je godinama prisutan na malim ekranima, o njegovom životu se malo toga zna, a Slaviša je jednom prilikom otkrio da je u našem glavnom gradu živeo kao beskućnik.

- Pre 6 godina kada mi je majka umrla na rukama, bila je jako bolesna i bio sam beskućnik ovde u Beogradu i da nisam imao divne prijatelje Sergeja Ćetkovića, Borisa Bulića, Danila Bećkovica i još neke divne ljude, da nisam njih imao ne bih opstao. Tad sam se i razveo. Verovatno bi se prosečan Amerikanac u toj situaciji sa 36 godina bacio sa terase i završio posao - rekao je tada Slaviša u emisiji "Praktična žena".

U jednom trenutku glumcu su pokazali fotografiju majke, a on je briznuo u plač.

- Jako mi je teško, ona je mlada otišla, molim vas oprostite - rekao je kroz suze i nakon pauze nastavio:

- Slab sam na dve osobe u životu, na moju majku i ćerku, a ćerka ima istu sudbinu... Majka je bila najbolji čovek na svetu... Otišla je sa 60, nikada nije imala mira, sve što je imala ostavila je mojoj ćerki.

Foto: printscreen/Praktična žena

Slaviša Ćurović

Slaviša je u braku sa koleginicom Tijanom Čurović, a kako je tada otkrio, u tom trenutku njegova bivša supruga i majka su se odlično slagale:

- Rekla mi je u testamentu majka: "Znaš šta sine, ti si najbolji čovek, ali usta služe da zadrže jezik, tako da ne pričam previše"... Bili smo jako bliski, znaš da se svekrve i snahe ne podnose, ali moja bivša žena je molila moju majku da živi sa nama... Eto, to nikad nisam čuo - rekao je on pre dve godine i osvrnuo se na razvod kroz koji je prošao:

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Slaviša i Tijana Ćurović

- Nemojte ljudi da se razvodite, molim vas, to je strašno, dete mi je imalo sedam godina... Dete mi je osetljivo, plače za sitnicu. Taj razvod, te suze ćerkine nikada neću zaboraviti... Razvod je katastrofa ako imate decu. Ja sam isto osetljiv, rastrgli bi me da znaju da sam nežan.

U međuvremenu, Slaviša i Tijana su se pomirili i sada uživaju u čarima zajedničkog života sa svojom mezimicom Tajom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading