NEMA KRAJA BAJDENOVIM BLAMOVIMA: Opet se pogubio pa iznervirao predsednika Brazila, Lula ostao U ŠOKU (VIDEO)

Autor:

Svet

21.09.2023

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Džo Bajden, koji je poznat po svojim gafovima i nezgodama pred kamerama, nappravio je još jedan sličan incident prilikom susreta sa brazilskim predsednikom Lulom da Silvom u Njujorku.

NEMA KRAJA BAJDENOVIM BLAMOVIMA: Opet se pogubio pa iznervirao predsednika Brazila, Lula ostao U ŠOKU (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Posle sastanka, prilikom rastanka lidera Bajden je najpre umalo srušio jarbol sa brazilskom zastavom dok je išao ka bini. On je takođe izgledao zbunjeno oko toga da li da pozdravi publiku ili da podigne palac.

 

Onda je na veoma iznervirao svog brazilskog kolegu nakon što je izašao sa bine i zaboravio da se rukuje sa Lulom, iako je ovaj krenuo da mu pruži ruku. 

 

Čak i tokom sastanka, trebalo mu je minut ili dva da reši problem na koji je naišao sa slušalicom za prevod.

 

 

Bajden i brazilski predsednik Luiz Inasio Lula da Silva su saopštili su da su pokrenuli zajedničku inicijativu za unapređenje prava radnika. Dvojica lidera su, govoreći pred bilateralni sastanak na marginama Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, istakla važnost pristojnih poslova, dobrih plata i obezbeđivanja da radnici imaju koristi od digitalne i tranzicije ka zelenoj energiji koja se dešava u društvu, prenosi Rojters.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading