PRVO OGLAŠAVANJE RTS POVODOM SKANDALA SA UREDNICOM: Javni servis prekinuo ćutnju i doneo hitnu odluku!

Autor: P. R.

Zabava

20.09.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv urednice RTS zvanično je pokrenuta istraga!

PRVO OGLAŠAVANJE RTS POVODOM SKANDALA SA UREDNICOM: Javni servis prekinuo ćutnju i doneo hitnu odluku!

Foto: ATA Images

Informacija da je urednica Javnog servisa Aleksandra K. nanela teške telesne povrede vanbračnom suprugu trese sve medije u zemlji, a ovim povodom se sada oglasio i Radio-televizija Srbije.

Naime, Republika je stupila u kontakt sa Duškom Vučinić, portparolom RTS, koja nam je istakao da Javni servis oštro osuđe svaki oblik nasilja, ali da ne žele da komentarišu privatan život svojih zaposlenih.

- Ukoliko su tačni navodi koje prenose mediji, RTS se protivi i osuđuje svaki oblik nasilja. Takođe, napominjemo da privatan život zaposlenih nikada nismo i nećemo komentarisati - navodi se iz PR službe RTS za naš portal.

Podsećanja radi, kako je Republika prva pisala, protiv urednice RTS zvanično je pokrenuta istraga, a ovaj slučaj vodi Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu, budući da je ono teritorijalno nadležno.

Protiv A.K. je pokrenuta istraga u OJT Mladenovac zbog krivičnog dela nasilje u porodici za koje je zaprećena kazna od dve do 10 godina zatvora - otkrio je izvor za Republiku, a do tuče je, prema raspoloživim informacijama, došlo zbog Aleksandrine ljubomore jer je, kako navode iz bliskog okruženja, saznala da je muž vara, usled čega ga je navodno vređala i pretila mu, a on joj je fizičkim nasiljem koje je je preraslo u tuču.

Pošto je dobila šamar, A. K. je partnera udarila u oko. On je zadobio tešku telesnu povredu rožnjače i ukazana mu je medicinska pomoć, nakon čega je upućen na kućno lečenje - ispričao je izvor za naš portal, a Aleksandri K. je određena hitna mera zabrane prilaska i komunikacije sa oštećenim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading