"IPAK JE OVO MALO VIŠE BOLESNO"! Poznati Tviteraš našao se na udaru korisnika zbog neprimerenog komentarisanja dece! (FOTO)

Autor:

Vesti

20.09.2023

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Tviteraši" su imali primedbu i na slike dece, od kojih je najmlađe još beba, a koja su slikana, u najmanju ruku, u spornim pozama.

"IPAK JE OVO MALO VIŠE BOLESNO"! Poznati Tviteraš našao se na udaru korisnika zbog neprimerenog komentarisanja dece! (FOTO)

Foto: Twitter, Shutterstock

Jedan "tviteraš" koji je na ovoj društvenoj mreži poznat po isključivo neosnovanim kritikama vladajuće garniture, našao se na udaru drugih korisnika, jer je, kako oni smatraju, na neprimeren način komentarisao slike mališana koje mu je drugi pratilac slao.

Republika

Foto: Twitter

Tvit

 

"Tviteraši" su imali primedbu i na slike dece, od kojih je najmlađe još beba, a koja su slikana, u najmanju ruku, u spornim pozama. Na jednoj slici se vidi devojčica koju muškarac drži sa leđa, dok ona gleda pravo u kameru sa blagom raširenim nogicama, za koju ovaj "tviteraš" kaže da je preslatka.

Republika

Foto: Twitter

Tvit

 

Isto je rekao i za drugu devojčicu, koja je slikana, dok šeširom prekriva bedra, kao i treću, koja je bez garderobice na sebi, smeštena da sedi u izdubljenoj kori lubenice. Svaki kometar propraćen je i emotkonom srca.

Republika

Foto: Twitter

Tvit

 

Slike pod nazivom "Ipak je ovo malo više bolesno" objavljene su na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru, izazvale su burne reakcije korisnika.

Republika

Foto: Twitter

Tvit

 

- Evo ja sam u šoku, pre neki dan se hvalio slikom ćerke (30+), nikad ne bih rekao - napiso je jedan "tviteraš", aludirajući da je ovaj simpatizer opozicije pedofil, dok se većna saglasila sa njim da su slike dece i kometari ovog čoveka na njih neprimereni .

Bonus video:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading