"ČIJU TI LJUBAVNICU SKRIVAŠ"! Srpska doktorka preživela neviđenu neprijatnost na poslu! NAPALA JE ŽENA NJENOG PACIJENTA I TO ZBOG DIJAGNOZE!

Autor:

Vesti

20.09.2023

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzalud sam joj objašnjavala da njen muž nema polnu bolest, koju mu je neko preneo. Verujte, to smatram jednom od najneprijatnijih i najsramotnijih situacija koje su mi se desile na poslu, objasnila je ova doktorka.

"ČIJU TI LJUBAVNICU SKRIVAŠ"! Srpska doktorka preživela neviđenu neprijatnost na poslu! NAPALA JE ŽENA NJENOG PACIJENTA I TO ZBOG DIJAGNOZE!

Foto: Shutterstock

Jedna doktorka iz Srbije našla se u neobranom grožđu kad ju je nazvala žena njenog pacijenta i optužila da "pokriva" prevaru njenog muža.

Kako je ova doktorka objasnila na srpskoj mreži "Reddit" nedavno joj je došao čovek koji je imao gljivičnu infekciju polnog organa izazvanu dijabetesom.

Ona mu je to i rekla, prepisala terapiju i zakazala kontrolu. Nadala se da je posao završila, međutim, očigledno se prevarila.

Naime, već sutradan ju je, kako je rekla, pozvala žena ovog pacijenta i napala kao nijedna do tada.

Republika

Foto: printskrin/društvene mreže

Doktorka, post

 

- Žena me je optužila da pokušavam da prikrijem prevaru njenog muža. Uzalud sam joj objašnjavala da njen muž nema polnu bolest, koju mu je neko preneo. Verujte, to smatram jednom od najneprijatnijih i najsramotnijih situacija koje su mi se desile na poslu - objasnila je ova doktorka.

Mi smo uspeli sa njom i da stupimo u kontakt, ali iz razumljivih razloga, ona nije želela da se eksponira. 

Kako smo saznali muškarac je bolovao od kandidoznog balanitisa, koji muškarci mogu dobiti i bez intimnog odnosa.

Postoji nekoliko faktora rizika koji povećavaju mogućnost da muškarac dobije ovu gljivičnu infekciju, a jedan od najčešćih je neregulisani šećer.

Bonus video:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading