POZNATA SRPSKA UMETNICA VIŠE GODINA SILOVANA! Njena ispovest ledi krv u žilama! "HRANIO MI JE STRAH I PARANOJU..."!

Autor:

Vesti

20.09.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek sa 26 godina sam počela da shvatam da zaslužujem mnogo više i da jeste silovanje kad te u tri ujutro iznenada probudi penetracija mamlaza kojem ne smeš da se opireš zato što se plašiš da te ne izbaci na ulicu, napisala je Sajzor.

POZNATA SRPSKA UMETNICA VIŠE GODINA SILOVANA! Njena ispovest ledi krv u žilama! "HRANIO MI JE STRAH I PARANOJU..."!

Foto: youtube.com/Just Grow ItSonja Sajzor

Multimedijalna umetnica Sonja Sajzor priznala je da je bila žrtva višegodišnjeg silovanja. Sonja je nasilje počela da prpi kao veoma mlada devojka, i ako je suditi po njenoj ispovesti na društvenoj mreži X, ono je bilo toliko perfidno i manipulativno da dalje nema.

- Moj silovatelj je mene 4 meseca groomovao i govorio mi kako je moja mama kučka i ispirao mi mozak kako ne mogu da verujem nikome sem njemu. Hranio mi strah i paranoju da mi je u mom selu bezbednost mnogo ugroženija nego što jeste i ubeđivao me da se ispišem iz škole nakon 18 rođendana i da se doselim u Beograd da živim kod njega. Manipulisao je sa mnom i izolovao me od porodice i apsolutno svih prijatelja, ponašajući se kao princ na belom konju da me očara i ubedi da mi ne treba niko na ovom svetu osim njega - napisala je Sonja Sajzor i dodala:

- I počeo je da me primorava na s**s tek kada sam se uselila u njegov stan i kad me je izolovao od celog sveta, da nisam imala kome da se žalim, preteći da će me izbaciti na ulicu ukoliko ne budem imala s**s sa njim. Ja sam trpela fizičko, psihičko i seksualno zlostavljanje pod njegovih krovom 4 meseca i provela narednih 8 godina misleći da to što sam doživela nije silovanje jer mi je davao krov nad glavom i jer sam mislila da ne zaslužujem bolje. Tek sa 26 godina sam počela da shvatam da zaslužujem mnogo više i da jeste silovanje kad te u 3 ujutro iznenada probudi penetracija mamlaza kojem ne smeš da se opireš zato što se plašiš da te ne izbaci na ulicu. Silovatelji uglavnom nisu mamlazi koji iskaču iz žbunja u po noći, nego muškarci koji su proveli dugo vremena trudeći se da steknu poverenje žrtve i da stvore uslove da ne možeš da vrištiš i da se opireš zato što se plašiš da će posledice toga što si vrištala i opirala će biti deset puta gore nego sam čin silovanja - opisala je svoje mučno iskustvo Sonja Sajzor.

Sonja Sajzor je trans feministkinja, di-džej, darkvejv pevačica i multidisciplinarna vizuelna umetnica koja koristi šminku, kostimografiju, grafički dizajn, fotografiju, film i performans kao sredstvo umetničkog izražavanja...

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading