"ŽENO, ŠTA URADI OD SEBE?" Šok promena naše pevačice SRUŠILA INTERNET, svi trljaju oči i ne veruju šta vide! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

21.09.2023

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drastična promena popularne zvezde "Granda" sve bacilo u trans!

"ŽENO, ŠTA URADI OD SEBE?" Šok promena naše pevačice SRUŠILA INTERNET, svi trljaju oči i ne veruju šta vide! (FOTO)

Foto: ATA Images/G.G.

Lena Čolak

Pevačica Lena Čolak od trenutka kada se pojavila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" i tako stupila na našu estradnu scenu, privukla je veliku pažnju javnosti svojom kranje neobičnom frizurom. Međutim, sada je nakon pet godina usledio šokantni obrt.

Naime, Čolakova je u javnosti postala poznata po tome što je na glavi imala dve boje kose - crnu i belu, nešto nalik na fiktivni Kruelu de Vil, lik iz animiranog filma "101 dalmatinac", što je za kratak vremenski period postalo njen zaštiti znak, koji je sada odlučila da promeni.

 

 

Lena je iznenadila svoje pratioce objavom iz frizerskog salona, a koju je podelila na društvenoj mreži Instagram, gde je pokazala, u njenom slučaju, drastičnu promenu, i da je postala - brineta! Kako je priznala, to je morala da uradi zbog opklade.

- Ko je rekao da neću nikad da promenim boju kose? P.S. Opklada ispunjena. Pare na sunce - napisala je pevačica, a ispod fotografije su brzo počeli da se nižu komentari.

 

 

"Šta uradi, ženo?", "Ovo nisi ti", "Ovako je mnogo lepše, konačno normalna frizura", "Mislio sam da ovo nikad nećeš uraditi", "Prava bomba", bili su samo neki od njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading