"OTKUCAJI SRCA MI NE PRELAZE 50" Karleuša krila da ima problema sa zdravljem, evo šta mora da nosi do kraja života zbog BOLESTI

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša nikada nije pričala o ozbiljnom zdravstvenom problemu, zbog kog je morala reaguje!

"OTKUCAJI SRCA MI NE PRELAZE 50" Karleuša krila da ima problema sa zdravljem, evo šta mora da nosi do kraja života zbog BOLESTI

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša održala je besplatan koncert u Beogradu na vodi povodom promocije albuma "Alfa" i "Omega". Ona je za svaku pesmu promenila stajling, a publika je uživala i u audio-vizuelnom ugođaju. Nakon nastupa JK je u razgovoru za Republiku otkrila da ima probleme sa zdravljem, o kojima inače nikada nije pričala.

- Nije bilo treme. U mom životu se izgubilo uzbuđenje. Nedavno sam nosila holter za srce jer mi otkucaji ne prelaze 50. Ja sam hladnokrvna kučka, čak i kad se nalazim na velikoj visini, kao na početku koncerta. Bukvalno sam ravna linija - rekla je Jelena, pa se osvrnula na spektakularan nastup, koji je poklonila Beograđanima:

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Jelena Karleuša koncert

- Ovo je promocija. Jeste šou uživo, ali promocija, za koncert ćemo napraviti nešto bolje i drugačije. Nadam se da je izgledalo dobro, meni je bilo zanimljivo. Želim da se desi koncert naredne godine na Ušću, volela bih, kao što je ova promocija poklon Beogradu, želja mi je da sledeće godine napravim besplatan koncert i da imamo odbrojavanje koliko ljudi ulazi kroz kapije, da oborimo rekord, da bude poklon za tri decenije rada.

Na pomen dece, Karleuša je zaplakala, te istakla da žuri da im se pridruži kod kuće.

- Deca su mi se malopre javila, pitala kada idem kući, rekla sam im da sam tu za 15 minuta. Neću slaviti, idem kod dece. Da budem najiskrenija, nisam neko ko izlazi, proslavlja i banči. Imam dve strane života, jedan da visim na Saturnu, a privatan život je drugo. Sve svoje slobodno vreme provodim s decom u kući. Nika je plakala, bila je jako... uzbuđena, a i ja sam očigledno. Ponosne su. Ne mogu, na pomen dece... Žao mi je što je na momenat pala kiša, ali bolju promociju dva albuma nismo videli na našim prostorima. Ovo se zove promocija, a koncert dogodine. Vrlo sam zadovoljna, u subotu je emitovanje koncerta na šest nacionalnih televizija. Možda nisam otišla na Evrosong, ali je Evrosong došao kod nas. Presvlačenje se dosta vežba i radi, bilo je mnogo tehničkih poteškoća, ali sam se potrudila da za svaku pesmu imamo novi stajling da bi svaka pesma za sebe bila video - istakla je Jelena za Republiku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading