MARJANOVIĆU SE GUBI SVAKI TRAG? Nakon izlaska na slobodu, niko ne zna gde se nalazi Zoran

Autor: Alo

Hronika

12.10.2023

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnjalo se da je prešao da živi kod svog brata Miloša, međutim, odmah po izlasku iz pritvora prešao da živi kod svoje devojke Zorice Mitrović.

MARJANOVIĆU SE GUBI SVAKI TRAG? Nakon izlaska na slobodu, niko ne zna gde se nalazi Zoran

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zoran Marjanović je oglasio za prodaju njegovu porodičnu kuću u Borči za 500.000 evra, a njegov brat Miloš, kao i snaja stanuju u Krnjači.

Niko ne zna gde je! Zoran Marjanović (45), koji je napravosnažno i prvostepeno osuđen na 40 godina zatvora, zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, pušten je na slobodu jer mu je Apelacioni sud ukinuo pritvor! Od kad je izašao na slobodu niko ne zna gde stanuje, gde se nalazi, a u javnosti se ne pojavljuje.

Zoran Marjanović je oglasio za prodaju njegovu porodičnu kuću u Borči za 500.000 evra, a njegov brat Miloš, kao i snaja stanuju u Krnjači.

Sumnjalo se da je prešao da živi kod svog brata Miloša, međutim, Zoran je odmah po izlasku iz pritvora prešao da živi kod svoje devojke Zorice Mitrović.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

- Navodno žive u stanu u stambenom objektu uz reku Savu, ali stanari ga nisu viđali. Danima se ne pojavljuje u javnosti, a navodno posle više vremena provedenog u pritvoru, odlučio je da što više vremena provodi u stanu sa porodicom - navodi izvor.

Zasad nema zvaničnih informacija da li se Zoran Marjanović preselio kod devojke, a do njega je ovih dana gotovo nemoguće doći.

- Ne izlazi napolje. Po ceo dan je u stanu, jedino je posetio grob roditelja i najverovatnije Jelenin grob. Sveže su sveće na grobu Vladimira i Zorice Marjanović, koji su preminuli jedno za drugim u svega šest meseci. Zoran je zaista željan svojih najbližih i sve vreme je s njima - pričao je ranije sagovornik Aloa.

Podsetimo, Zoran Marjanović je prvostepenom presudom osuđen 22. jula prošle godine na 40 godina robije odlukom Višeg suda u Beogradu. Od tada se nalazio u pritvoru, gde je čekao odluku Apelacionog suda, koja ni posle godinu i tri meseca od prvostepene presude nije doneta.

Pre nekoliko dana Apelacioni sud je doneo odluku da se Marjanoviću ukine pritvor i da bude pušten na slobodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading