SAZNAJEMO! DEJANOVE SVIREPE UBICE PRIZNALE ZLOČIN! Saslušani osumnjičeni za jeziv zločin kod Majdanpeka: Radiće i dnk da li je beba ubicina

Autor:

Hronika

09.10.2023

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavnik Dejanove žene i njegov maloletni rođak priznali su da su ubili njenog muža, dok Slađana nije priznala da je nalogodavac. Čeka se ekshumacija tela ubijenog u istrazi monstruoznog zlodela.

SAZNAJEMO! DEJANOVE SVIREPE UBICE PRIZNALE ZLOČIN! Saslušani osumnjičeni za jeziv zločin kod Majdanpeka:  Radiće i dnk da li je beba ubicina

Foto: Društvene mreže

Iz Višeg javnog tužilaštva u Negotinu potvrdili su da su svo troje osumnjičenih za ubistvo Dejana Paunovića u Klokočevcu kod Majdanpeka, sašlušani i da im je svima određen pritvor do 30 dana, kao i da su muškarci priznali da su ubili i zapalili nesrećnog čoveka, dok žena nije.

Republika

Foto: Društvene mreže

Dejana P. ubio najbolji prijatelj i ljubavnik njegove žene

Policija je u petak uveče uhapsila Dejanovu ženu Slađanu P., Srećka M. (25) i njegovog rođaka Miloša P. (28) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo 5. avgusta, kada je Dejan pronađen u zapaljenom automobilu sletelog s puta. Slučaj se do tog dana vodio kao saobraćajna nezgoda u kojoj je Dejan nastradao.

Tek sada otkrivena je jeziva pozadina slučaja. Odnosno, to da je Dejanova supruga Slađana (28) organizovala njegovo mučko ubistvo u toku njegovog povratka s posla u majdanpečkom rudniku.

Slađana je instruisala najboljeg prijatelja muža, a svog ljubavnika Srećka M. (25) i njegovog rođaka da tog jutra ubiju Dejana i pokušaju da prikriju zločin, da sve izgleda kao saobraćajna nesreća. 

Iako su Slađan M. i maloletnik priznali da su ubili Dejana Paunovića, njihove izjave se ne slažu u pogledu uloga koje su imali u zločinu. 

- Obojica su izneli svoju odbranu priznajući ubistvo, dok je Slađana za razliku od njih negirala svoju povezanost sa ubistvom supruga Dejana čiju saobraćajnu nesreću su lažirali. Srđan i maloletnik su ispričali kako su ubili čoveka, ali se nisu složili oko toga šta je ko uradio, očekivano optužujući se međusobno - rekao je izvor Republike.

Nadalje, na saslušanju su ubice rekle da se kaju zbog svega, a sud im je na predlog tužilaštva odredio pritvor, kao i Slađani kao organizatoru, prvenstveno zbog uticaja na svedoke i istragu. 

Iz VJT Negotin kažu da se nadaju da će se obdukcijom tela ubijenog Dejana i saznati kako je tačno usmrćen i koje povrede su bile fatalne. Međutim, nije im poznato u kom stanju je leš budući da je bio u kolima koja su zločinci polili benzinom i zapalili gurnuvši ga s puta niz liticu.

- Ekskuhamacija tela žrtve biće obavljena u četvrtak, iako smo se nadali da će to biti već danas. Zbog zauzetosti onih koji po proceduri moraju biti prisutni, taj postupak je zakazan za tri dana - rečeno je iz tužilaštva.
 
Povodom glasina da je četvrto dete osumnjičene Slađane, a koje je dobila u braku sa Dejanom, ustvari plod njene tajne veze sa Srećkom koju je imala paralelno sa brakom, iz tužilaštva kažu da će ukoliko bude trebalo za istragu naložiti i DNK radi utvrđivanja očinstva.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading