ŠEZDESET DEVET DANA NI TRAGA NI GLASA O DRAGANU: Poslednji put viđen sa ranom na licu!

Autor:

Hronika

09.10.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko vidite Dragana ili imate bilo kakva saznanja o njegovom nestanku javite najbližoj policijskoj stanici.

ŠEZDESET DEVET DANA NI TRAGA NI GLASA O DRAGANU: Poslednji put viđen sa ranom na licu!

Foto: Privatna arhiva

Dragan Dučić(54) nestao je prvog avgusta u selu Dobroselica nedaleko od Zlatibora. Kako je ispričala njegova ćerka Jelica Udovičić za portal Republika.rs ni posle skoro više od dva meseca nema nikakve vesti o njemu.

U potragu uključile su se mnoge institucije, lovci koji su pretražili svaki pedalj terena, dobrobovoljci, prijatelji i policija, ali ni na kakav trag o Draganu nisu naišli. Kako smo već pisali nesrećnom čoveku trag se gubi prvog 1.avgusta, a zadnji put video ga je meštanin sela u kome je muškarac živeo.

- On je 29. jula otišao od komšije Milana, kod koga je boravio kada je boravio u selu i radio. Njemu je tada saopštio da ide da kosi travu. Videvši da je pao mrak, a da njega nema Milan je pokušao da stupi u kontakt sa njim, ali nije uspeo. Dragana nije bilo ni sutradan. Milan, komšija kod koga je dan pre nestanka prespavao nestali Dragan odlučio je da ga potraži otišavši naredni dan tri kilometra dalje od prijatelja Ace, u njegovu kuću. Aca mu je rekao da je da je video nestalog Dragana prvog avgusta u svojoj kući u kojoj ne inače ne živi, u koju je, igrom slučaja, tada došao sa sestrom na odmor, iz tog razloga je Milan i odlučio da ode kod Ace - priča Jelica Udovičić.

Kako kaže dodatna misteriju u celom slučaju je ta da je desna strana lica njenog oca bila u ranama.

- On je Milanu tad rekao da je vukao neku građu i da je pao sa konja, pravdavši se da nije zadobio teške povrede i da je mogao da prođe i gore. Svima nam je čudno, rekao je da ide da kosi, da će ići da vuče drva, ništa nije ni počeo da radi. Nije mogao da padne, jer tu građu nije ni vukao. Tačno je da je nekada voleo da popije, ali nikada se nije desilo da nije mogao da korača, jedino da se okliznuo pa da ga je bilo sramota da kaže. Mi mislimo da se krije odnosno da ima neki problem za koji ne znamo - priča ćerka nestalog Dragana.

Ukoliko vidite Dragana ili imate bilo kakva saznanja o njegovom nestanku javite najbližoj policijskoj stanici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading