MARIO PREŠAO GRANICU SA SRBIJOM, PA NESTAO: Krenuo biciklom iz Vinkovaca, a onda...

Autor:

Hronika

01.10.2023

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka koja je objavila informaciju o nestanku, napomenula je da Mario ima određene zdravstvene probleme, uključujući i demenciju.

MARIO PREŠAO GRANICU SA SRBIJOM, PA NESTAO: Krenuo biciklom iz Vinkovaca, a onda...

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Mario Rukavina, građanin Hrvatske, je nestao na teritoriji Republike Srbije, prema informacijama koje su objavljene na Instagram stranici "Serbia_live".

Prema izjavama devojke koja je zamolila za pomoć oko pronalaska Mario je nestao nakon što je završio svoj posao u Vinkovcima, nakon čega je seo na bicikl i krenuo prema Beogradu.

Njegov mobilni telefon je isključen, a nezvanično, na granici u Šidu je izjavio da će provesti vikend u Srbiji i potom se vratiti u Hrvatsku.

Policijska uprava u Vinkovcima, potvrdila je da je Mario Rukavina nestao i da su pokrenuli opsežnu potragu za njim.

- Utvrđujemo sve činjenice koje imamo - rekli su iz policije za Telegeraf.rs

Devojka koja je objavila informaciju o nestanku, napomenula je da Mario ima određene zdravstvene probleme, uključujući i demenciju. Zamolila je sve koji ga vide ili prepoznaju slike da se jave najbližoj policijskoj stanici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading