UNUCI SINANA SAKIĆA PRVI PUT U JAVNOSTI: Pevač ih nikada nije upoznao, Sabina progovorila o njegovoj NEOSTVARENOJ ŽELJI!

Autor:

Zabava

13.10.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blizanci Alena Sakića došli na otvaranje muzeja svom pokojnom dedi!

UNUCI SINANA SAKIĆA PRVI PUT U JAVNOSTI: Pevač ih nikada nije upoznao, Sabina progovorila o njegovoj NEOSTVARENOJ ŽELJI!

Foto: ATA Images

Danas, 13. oktobra, otvoren je muzej Sinana Sakića u Loznici, a na otvaranju su pored njegove supruge Sabine prisustvovali i njegov sin Alen sa blizancima,  koje je dobio pre nekoliko godina. Alen je sa suprugom blizance dobio samo godinu dana nakon očeve smrti, a javnost je do sada imala retke prlike da ih vidi.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Sabina, Alen i blizanci

Preslatki bliznaci, dečak i devojčica došli su sa ocem Alenom kako bi zajedno sa bakom Sabinom otovrili muzej pokojnom deki. Inače, ovo je jedan od retkih prilika da su Sinanovi unučići u javnosti s obzirom na to da ih otac Alen, koji je pevač, do sada štitio od medija i javnosti

U muzeju se nalazi i poslednja fotografija Sinana i Šabana Šaulića, o čemu je Sabina govorila sa knedlom u grlu.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Sabina ispred muzeja

- Tuga, prosto ne znam šta bih rekla, tužno je to. Izaziva tugu, nema ni jednog, a ni drugog. Nisu se mnogo družili, ali su se poštovali jedan i drugi. U zadnim godinama života su se više družili. Ova zajednička fotografija je nastala u Bosni, i te noći su se zapili. Pevali su do zore, Šaban je otkazao svoj nastup, a Sinan je otišao mrtav umoran i pijan u Sarajevo, što nije bilo baš okej. Mislim da je ovo jedan od poslednjih njihovih susreta, ali je svakako poslednja zajednička fotografija - otkrila je Sabina i nastavila:

- Oni su tu negde pomenuli i taj neki duet koji je trebalo da snime, to mi je Sinan rekao, pa su se posle sreli u avionu i dogovorili, ali eto nije se dalo - ispričala je ona za "Telegraf".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading