TRAJKOVIĆI IZVELI PRINOVU IZ PORODILIŠTA: Slađa sa sinom Markom pokupila snajku, Đani prespavao DOČEK UNUKE (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

12.10.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mamurna Đanijeva Slađa doletela u KBC "Dragiša Mišović"!

Radiša Trajković Đani ponovo je postao deda, a njegov sin Marko Trajković dobio je ćerku Niku. Nakon proslave koju su napravili sinoć povodom dolaska na svet male devojčice, Đanijeva žena Slađa došla je sa svojim sinom u bolnicu kako bi unuka i njena mama krenule kući.

Pevač u ovom trenutku nije bio tu, ali iz opravdanih razloga jer je žurka trajala do kasno u noć. Ponosna baka izašla je sa čak dva buketa koji je donela za snajku.

Podsetimo, porodica Trajković je sinoć u jednom lokalu u srpskoj prestonici napravila pravu freštu, a među zvanicama su bile i Zlata Petrović, Vanesa Šokčić i mnogi drugi, a kako nam je Slađa otkrila, ona se napila pre Đanija.

Nisam se oporavila od proslave, majke mi, mrtva sam! Napila sam se najstrašnije. Ja sam bila najveselija, za Đanija ne znam, prva sam se napila. On spava, ja sam došla po unuku, čekamo bebicu - rekla je kratko Slađa za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading