EVO ŠTA JE SVE UKRADENO ADAKTARU: Spisak dragocenosti dostiže 50.000 EVRA! ŠOK

Autor: P. R.

Zabava

29.11.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lopovi iz stana Adama Adaktara izneli dragocenosti u iznosu od 50.000 evra!

EVO ŠTA JE SVE UKRADENO ADAKTARU: Spisak dragocenosti dostiže 50.000 EVRA! ŠOK

Foto: ST/Vladimir Lukić

Adam Adaktar

Rijaliti zvezdi i "Bogu obrva", Adamu Adaktaru, nedavno je opljačkan stan na Vračaru, a Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu odmah je prijavljen slučaj. Kako je vlasnik stana izjavio, lopovi su ukrali nekoliko vrednih predmeta, među kojima se ističe ručni sat luksuzne marke "Roleks" sa dijamantom, čija se vrednost procenjuje na oko 30.000 evra, unikatne dijamantske minđuše vredne 4.000 evra, zlatni privezak, kao i ručni sat brenda "Versaće" čija je vrednost oko 4.000 evra.

Prema nezvaničnim informacijama koje dalje navodi Telegraf, vrata stana su tog dana bila otključana, a unutra se nalazila Adaktarova supruga Andžela, koja nije čula niti videla ništa sumnjivo. Pljačka se dogodila 19. novembra te godine, a policija je odmah reagovala i raspisala potragu za počiniocima.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Adam i Andžela Adaktar

Tokom istrage, uzeti su snimci sa kamera, a veruje se da je stan Adaktarovih bio "na meti" lopova. Takođe, obavljena je analiza DNK tragova, a sproveden je i razgovor sa bračnim parom Adaktar, dok Adam nije bio raspoložen da daje izjave na ovu temu za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading