ODLOŽENO SUĐENJE ZA NAPAD NA INSPEKTORA: Nožem nasrnuo na policajca kada ga je uhvatio u krađi!

Autor:

Hronika

29.11.2023

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veštak sudske medicine Vladimir Pilija zajedno s veštakom balističke struke Dejanom Belićem uradio je kombinovano veštačenje.

ODLOŽENO SUĐENJE ZA NAPAD NA INSPEKTORA: Nožem nasrnuo na policajca kada ga je uhvatio u krađi!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Suđenje Dimitriju Stankoviću iz Novog Sada, optuženom za pokušaj ubistva novosadskog inspektora Uroša Nikića, odloženo je zbog promene branioca. Stanković je otkazao punomoć dosadašnjem advokatu Momčilu Mitreskom pa mu je sud dodelio branioca po službenoj dužnosti i zakazao sledeći glavni pretres za 12. januar.

Stanković je na prethodnom ročištu priznao da je izbo muškarca nožem, ali tvrdi da nije znao da je reč o inspektoru. Sa druge strane, napadnuti Nikić demantovao je Stankovićevo priznanje i izjavio da su se on i kolega uredno predstavili i legitimisali pre napada.

Tokom postupka saslušani su svedoci, a sudski veštak za oblast elektrotehnike, audio-video tehnike i kvaliteta tonskog zapisa dao je svoj iskaz. Takođe, veštak sudske medicine Vladimir Pilija zajedno s veštakom balističke struke Dejanom Belićem uradio je kombinovano veštačenje.

Nikićeve povrede su, prema optužnici 11 ubodnih rana u predelu nogu, okarakterisane  kao teške i opasne po život. Dr Pilija je istakao da je Nikić zbog povrede arterije mogao da iskrvari da nije bilo blagovremene lekarske pomoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading