ANDŽELI ADAKTAR ODSEKLI KOSU! Nakon napada joj totalno promenjen LIČNI OPIS (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

23.11.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena Adama Adaktara sve objavila javno!

ANDŽELI ADAKTAR ODSEKLI KOSU! Nakon napada joj totalno promenjen LIČNI OPIS (FOTO)

Foto: instagram/adaktar_andzela

Andžela Adaktar

Adam Adaktar, poznatiji kao "Bog obrva", nedavno je postao žrtva pljačke u svom domu na Vračaru. Ovaj poznati vlasnik poznatog salona odmah se obratio policiji, a kako se saznalo, u trenutku kada je došlo do ove nemile situacije, Adamova supruga Andžela se nalazila u stanu.

Inače, Andžela je poznata po svojoj lepoti i često privlači pažnju javnosti kada se pojavi na gradskim događajima. Iako je majka troje dece, mnogi se dive njenoj vitkoj figuri čak nakon tri porođaja.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Adam i Andžela Adaktar

Međutim, Adaktarka je napravila veliku promenu u svom izgledu koja je izazvala mnogo pažnje na društvenim mrežama. Naime, ona je ošišala svoju dugu bujnu kosu na kratko, nalik pažu. Iako je zadržala istu boju kose, nova frizura je doprinela potpunoj transformaciji koju niko nije očekivao.

Podsetimo, porodica Adaktar je poreklom iz Čačka, ali su se preselili u Beograd gde sada svi žive i rade. Adam je svojim radom u salonu za negu obrva zaradio pravo bogatstvo, dok je Andžela poznata kao jedna od najlepših dama na ovim prostorima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading