UČESNIK RIJALITIJA IMAO UDES: Jeziva saobraćajka na Novom Beogradu!

Autor: P. R.

Zabava

23.11.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziva saobraćajka na Novom Beogradu!

UČESNIK RIJALITIJA IMAO UDES: Jeziva saobraćajka na Novom Beogradu!

Foto: printscreen

Bivši učesnik rijalitija "Parovi", Nikola Strahinić Ploća, imao je udes u blizini jednog poznatog hotela na Novom Beogradu, ekskluzivno saznaje Republika.

Naime, Strahinić je tokom saobraćajne nezgode zadobio teške povrede vrata i leđa, te je hitno hospitalizovan.

Republika

Foto: printscreen

Nikola Strahinić Ploća Parovi

Tragom ove informacije, pozvali smo Ploću za komentar, a on nam je potvrdio da je imao udes, ali da nije u stanju da priča.

- Istina je da sam imao udes. Imam bolove u vratu i leđima. Ne mogu da pričam. Izvinite me sada - istakao je bivši učesnik rijalitija "Parovi" za Republiku.

Podsećanja radi, Nikola Strahinić, poznatiji u javnosti pod nadimkom Ploća, fudbaler iz Beograda učestvovao je u četvrtoj i petoj sezoni rijalitija "Parovi", u koji je, kako je tada istakao, ušao zbog Mace Diskrecije.

Republika

Foto: printscreen

Nikola Strahinić Ploća Parovi

- Ja sam nešto novo na džet-set sceni. Prošao sam pola sveta, ali nigde nije dobro kao ovde. Želim da uđem u "Parove" da Macu dignem na noge. Ja sam njen veliki fan, šest meseci pratim rijaliti zbog nje. Ona je nešto posebno, malo se folira, ali je jako dobra devojka. Jelena Krunić je mnogo inteligentna osoba, nije joj mesto u klubovima, oko šipke, nego u nekom drugom svetu - rekao je Strahinić svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading