PARTIZAN BLAŽIČU REDOVNA MUŠTERIJA: Slovenac noćna mora crno-belima

Autor:

Sport

23.11.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jaka ima neverovatnu statistiku protiv branioca titule u AdmiralBet ABA ligi.

PARTIZAN BLAŽIČU REDOVNA MUŠTERIJA: Slovenac noćna mora crno-belima

Foto: ABA liga

Košarkaši Partizana poraženi su još u ponedeljak od Cedevita Olimpije sa 95:91 u osmom kolu AdmiralBet ABA lige, a najzaslužniji za trijumf Slovenaca bio je Jaka Blažič. On je crno-belima spakovao za poneti 29 poena uz indeks korisnosti 32, i uz Klemena Krepeliča (18 poena, 11 skokova) bio najzaslužniji šestu pobedu svog tima i ujedno treći neuspeh "Parnog valjka" na Jadranu.

Republika

Foto: ABA liga

 

Za Jaku je ovo bila samo još jedna utakmica u kojoj je već po navici urnisao Partizan. Naime, statističare nije mrzelo da izračunaju kakav je učinak Blažič imao protiv crno-belih u svim dosadanjim međusobnim duelima. A  brojke kažu da je slovenački bek u proseku protiv Partizana postizao 22 poena u dosadašnjih osam mečeva za "zmajeve" protiv Partizana. On je na prvom duelu ubacio 18 poena, a onda je redom ubaciovao 11, 22, 24, 28, 19, 25 i sada 29. Dakle, na poslednjih pet susreta on je "parnom valjku" ubacio 125 poena i čak popravio prosek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading