ŽOC O UZROCIMA PORAZA U LJUBLJANI: Mnogo KRVI! Avramović primljen u BOLNICU SA SLOMLJENIM NOSEM!

Autor:

Sport

20.11.2023

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cedevita Olimpija savladala Partizan u osmom kolu AdmiralBet ABA lige 95:91.

ŽOC O UZROCIMA PORAZA U LJUBLJANI: Mnogo KRVI! Avramović primljen u BOLNICU SA SLOMLJENIM NOSEM!

Foto: Admiral Bet ABA liga

Košarkaši Partizana doživeli su treći poraz u AdmiralBet ABA ligi, pošto ih je u okviru osmog kola u Ljubljani savladala ekipa Cedevita Olimpije rezultatom 95:91.

Trener crno-belih Željko Obradović nije bio zadovoljan. Naročito mu je glavobolju zadala povreda Alekse Avramovića koji je iznet s parketa.

- Čestitke Cedevita Olimpiji na pobedu. Mislim da je bila prilično izjednačena utakmica. Mislim da smo i mi imali šanse da dobijemo, ali smo odigrali zavrčnicu kako smo odigrali i poraženi smo. Neke stvari su nam se ponavljaju iz utakmice u utkamicu. U ranoj fazi smo ostali bez Alekse koji je otišao u  bolnicu da se proveri, valjda mu je slomljen nos. Mnogo situacija,  mnogo krvi, mnogo svega. Ali to je valjda sastavni deo igre - rekao je Obradović i dodao:

- Super je bila atmosfera. To je nešto dobro i za ABA ligu i za košarku. Hvala navijalima koji su ovde došli kao i svake godie. Na žalost, ne vraćamo im na pravi način i žao nam je zbog toga. Šta je tu je. ispred nas ima još mnogo utakmica.

Šef struke Partizana već neko vreme ne može da računa na kapitena tima Kevina Pantera. Van stroja je Uroš Trifunović, dok je Alen Smailagić u poslednje vreme rovit.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Sudi po Nalogu

02.12.2023 23:53

JAVOR JE KRVNIK PARTIZANA. ZASTO SE OD TOG IDIOTA NE TRAZI IZUZECE !? NIJE MU PRVI PUT !