EKSPLODIRALA BOMBA ISPOD AUTOMOBILA PRIPADNIKA KAVAČKOG KLANA! Pokušaj likvidacije Drecuna i Mašanovića!

Autor:

Hronika

20.11.2023

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Cetinju je aktivirana eksplozivna naprava ispod blindiranog automobila Drecuna i Mašanovića, pripadnika ''kavačkog'' klana.

EKSPLODIRALA BOMBA ISPOD AUTOMOBILA PRIPADNIKA KAVAČKOG KLANA! Pokušaj likvidacije Drecuna i Mašanovića!

Foto: shutterstock

Večeras je na Cetinju aktivirana eksplozivna naprava ispred jednog automobila u kom su bili pripadnici ''kavačkog klana'' Nikola Drecun i Igor Mašanović, prenose ''Vijesti''.

Kako navode pomenuti mediji, Drecun i Mašanović nisu povređeni, a život im je spasilo to što se radi o blindiranom vozilu sa visokim stepenom zaštite.

Podsetimo, Igor Mašanović se zajedno sa Mariom Miloševićem i Vukanom Vujačićem tereti da su umešani u ubistvo Radomira Đuričkovića koje se dogodilo 10. oktobra 2016. i da su tada doveli u opasnost život Milorada Radulovića.

Dok se Drecun koji je 11. novembra napustio Istražni zatvor, tereti da je deo višečlane kriminalne grupe koju su, prema navodima Specijalnog državnog tužilaštva, formirali Radovan Mujović i Budvanin Vasilije Rafailović. Ta grupa se tereti za više krivičnih dela, među kojima su ubistva i ubistva u pokušaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading